Confidenţialitate

Netflix va oferi jocuri video

CoolNews, Tech
share

Netflix se pregătește să ofere și jocuri video clienților săi din întreaga lume. Pentru moment, jocurile video vor fi disponibile pentru utilizatorii de pe mobil ai aplicației Netflix. O dată pentru lansarea lor nu a fost încă anunțată, însă planul legat de jocurile video a fost confirmat pentru agențiile internaționale de știri. Mai mult, Netflix l-a angajat recent pe Mike Verdu, fostul şef de conţinut şi jocuri de realitate virtuală şi augmentată de la Facebook.

După boom-ul din 2020, Netflix se confruntă cu o încetinire semnificativă a numărului de noi clienţi. Jocurile video ar fi o încercare a platformei de a-și securiza baza de clienți și de a atrage pe unii noi.

Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu 208 milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare și lungmetraje într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea, fără publicitate.

Articole similare

Primele imagini din ”Sex Education” Sezonul 3 (FOTO)

”Sex Education” se întoarce pe Netflix cu 8 noi episoade în cel de-al treilea sezon, din 17 septembr...

”Sex Education” se întoarce cu un al treilea sezon (VIDEO)

Netflix a anunțat azi data începerii difuzării noului sezon și oferă un trailer oficial, dar și deta...

Filmările pentru al doilea sezon „Bridgerton”, suspendate

Vești triste pentru fanii „Bridgerton”. Cel mai popular show al Netflix și-a suspendat filmările pen...