Confidenţialitate

Netflix va oferi jocuri video

CoolNews, Tech
share

Netflix se pregătește să ofere și jocuri video clienților săi din întreaga lume. Pentru moment, jocurile video vor fi disponibile pentru utilizatorii de pe mobil ai aplicației Netflix. O dată pentru lansarea lor nu a fost încă anunțată, însă planul legat de jocurile video a fost confirmat pentru agențiile internaționale de știri. Mai mult, Netflix l-a angajat recent pe Mike Verdu, fostul şef de conţinut şi jocuri de realitate virtuală şi augmentată de la Facebook.

După boom-ul din 2020, Netflix se confruntă cu o încetinire semnificativă a numărului de noi clienţi. Jocurile video ar fi o încercare a platformei de a-și securiza baza de clienți și de a atrage pe unii noi.

Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu 208 milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare și lungmetraje într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea, fără publicitate.

Articole similare

Squid Game ar putea genera în jur de 900 de milioane de dolari pentru Netflix

Se pare că Squid Game ar putea fi cel mai mare succes din punct de vedere financiar pentru Netflix, ...

30 de filme și seriale pe care să le urmărești de Halloween

Halloween 2021 e foarte aproape. Au mai rămas doar câteva zile până când toți prietenii tăi încep să...

SFÂRȘITUL SE APROPIE - Volumul 2 al ultimului sezon La Casa de Papel apare pe Netflix pe 3 decembrie...

„În ultimele ore, am pierdut niște oameni foarte importanți și nu voi mai lăsă pe nimeni să moară di...