Netflix va oferi jocuri video

CoolNews, Tech
share

Netflix se pregătește să ofere și jocuri video clienților săi din întreaga lume. Pentru moment, jocurile video vor fi disponibile pentru utilizatorii de pe mobil ai aplicației Netflix. O dată pentru lansarea lor nu a fost încă anunțată, însă planul legat de jocurile video a fost confirmat pentru agențiile internaționale de știri. Mai mult, Netflix l-a angajat recent pe Mike Verdu, fostul şef de conţinut şi jocuri de realitate virtuală şi augmentată de la Facebook.

După boom-ul din 2020, Netflix se confruntă cu o încetinire semnificativă a numărului de noi clienţi. Jocurile video ar fi o încercare a platformei de a-și securiza baza de clienți și de a atrage pe unii noi.

Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu 208 milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare și lungmetraje într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea, fără publicitate.

Articole similare

Oscar 2024: 6 filme nominalizate pe care le poți vedea pe Netflix

Pe data de 10 martie, lumea cinematografiei se pregătește pentru una dintre cele mai prestigioase ce...

Bridgerton revine cu sezonul 3 în două părți, în mai și iunie

Astăzi, Netflix și Shondaland anunță că Bridgerton va reveni pentru cel de-al treilea sezon în 2024....

Oficial: Trailerul pentru „Grand Theft Auto 6” va sosi „la începutul lunii decembrie”

Rockstar Games a confirmat că primul trailer pentru jocul Grand Theft Auto 6 va sosi la „începutul l...