Confidenţialitate

Netflix: Listă cu câteva filme care apar în 2021 | VIDEO

Filme
share

La început de an, Netflix promite că vine cu filme noi în fiecare săptămână și a făcut publică lista cu ce devine disponibil pe platformă anul ăsta.

Netflix va aduce producții de la regizori premiați ca Jane Campion (The Power of the Dog), Paolo Sorrentino (The Hand of God) și Adam McKay (Don’t Look Up).

8 Rue de l’Humanité

Șapte familii locuiesc în clădirea de apartamente de la 8, Rue de l’Humanite din Paris – și nu au apucat să plece din oraș la sosirea coronavirusului. Trei luni de viață în carantină vor dezvălui ce e mai bun și mai rău în acești vecini.

A Boy Called Christmas

Un tânăr obișnuit, numit Nikolas, pleacă într-o aventură extraordinară în nordul înzăpezit în căutarea tatălui său, care se află într-o expediție pentru a descoperi satul mitic al elfilor Elfhelm. Alături de un ren încăpățânat numit Blitzen și un șoarece de companie loial, Nikolas își întâlnește curând destinul în această poveste magică, comică și atrăgătoare, care dovedește că nimic nu este imposibil.

Afterlife of the Party

Justice, o tânără sociabilă, experimentează cea mai mare problemă posibilă… moare în săptămâna aniversării ei. Spre surprinderea ei, primește o a doua șansă pentru a îndrepta greșelile de pe pământ prin reconectarea cu cei pe care îi iubește și, cel mai important, să dovedească faptul că merită să intre în camera VIP din ceruri.

Army of the Dead

În urma unei invazii de zombi din Las Vegas, un grup de mercenari face pariul final, aventurându-se în zona de carantină pentru cel mai mare jaf încercat vreodată.

Awake

După ce un eveniment global distruge brusc obiectele electronice și elimină capacitatea omenirii de a dormi, haosul începe să consume lumea. Jill, un fost soldat cu un trecut tulburat, poate deține cheia sub forma propriei sale fiice. Întrebarea este: poate Jill să îi dea viață fiicei sale în siguranță și să salveze lumea înainte ca ea însăși să-și piardă mințile?

Love Hard

O fată din LA ghinionistă în dragoste se îndrăgostește de un tip de pe Coasta de Est printr-o aplicație de întâlniri și decide să-l surprindă de Crăciun, doar pentru a descoperi că a fost păcălită. Iar tipul care a înșelat-o se oferă să o ajute DACĂ ea se preface că este iubita lui pentru sărbători.

Malcolm & Marie (5 februarie)

Sam Levinson face echipă cu Zendaya și John David Washington în această dramă romantică în care un cineast  (Washington) și iubita lui (Zendaya) se întorc acasă după premiera festivă a unui film, așteptându-se la apreciere din partea criticilor și succes din punct de vedere financiar.  Însă seara ia o întorsătură neașteptată în timp ce revelațiile legate relația lor încep să iasă la suprafață, punând la încercare puterea dragostei lor.  Colaborând cu cineastul Marcell Rev, Levinson creează un film extrem de original, acesta fiind un tribut adus marilor iubiri de la Hollywood și, totodată, o expresie emoționantă a încrederii în viitorul cinematografiei.

Monster

Monster spune povestea lui Steve Harmon (Kelvin Harrison, Jr.), un student de onoare în vârstă de șaptesprezece ani, a cărui lume se prăbușește când este acuzat de crimă. Filmul urmează călătoria dramatică a unui student inteligent și simpatic din Harlem care urmează un liceu de elită printr-o bătălie juridică complexă care l-ar putea face să-și petreacă restul vieții în închisoare.

Moxie (3 martie)

Sătulă de status quo-ul sexist și toxic la liceul ei, o tânără timidă de 16 ani își găsește inspirația din trecutul rebel al mamei sale și publică în mod anonim un ziar care provoacă o revoluție în școală, care stârnește furie.

 

Articole similare

O firmă de evenimente organizează nunți și petreceri private pe platourile de filmare ale serialului...

Încă de la lansare, serialul „Wednesday” a fost urmărit, episod cu episod, de foarte mulți tineri di...

Netflix a dezvăluit cum a filmat Victor Dorobanțu scenele lui „Thing” din serialul Wednesday. Actoru...

Doamnelor și domnilor, suntem mândri să vă prezentăm magia Hollywood-ului. Sau... a actorilor români...

[BREAKFAST] Henry Cavill părăsește „The Witcher”. Actorul este considerat favorit pentru rolul lui J...

Netflix a anunțat sâmbătă că Henry Cavill va părăsi „The Witcher”, unul dintre serialele sale fanion...