Confidenţialitate

Netflix a lansat noul sezon din Stranger Things

CoolNews, Filme
share

E ceva straniu în aer… simțiți? Noul sezon Stranger Things a fost lansat, iar semnele au fost peste tot.

Este 4 iulie 2019, iar așteptarea a luat sfârșit. Noul sezon Stranger Things e disponibil pe Netflix.

Ce noutăți aduce sezonul 3? Ei bine, Netflix vine cu o serie de colaborări dedicate fanilor, colecții speciale fiind realizate împreună cu Nike, H&M Levi’s și High Snobiety. Colecțiile aduc un tribut ‘wearable’ serialului deja intrat în pop culture și sporesc așteptările pentru acest nou sezon, în care eroii principali, complet transformați în adolescenți, consideră îmbrăcămintea o parte extrem de importantă din felul lor de a fi.

Noul sezon duce povestea din Hawkins și elementele cheie ale serialului – misterul, nostalgia anilor 80, loialitatea si prietenia  – la următorul nivel. “Ne-ați lăsat înăuntru… și acum… va trebui să ne lăsăți să rămânem” este citatul care marchează noile episoade, disponibile incepând de astăzi pe platforma Netflix.

Pentru că serialul are extrem de mulți urmăritori și pentru că fiecare dintre noi are un personaj favorit, vă provocăm să votați, într-o postare pe Facebook, care este personajul vostru preferat din Stranger Things. Surprinzător, sau poate nu, favoritul, în acest moment, este Lucas, personajul jucat de Caleb McLaughlin, urmat, la distanță foarte mică, de carismatica Eleven.

Noul sezon Stranger Things disponibil pe Netflix de maine, 4 iulie.Loialitate, puteri supranaturale, coolness, inocenta? Care este personajul tau preferat din serialul Stranger Things?

Publicată de Virgin Radio Romania pe Marţi, 2 iulie 2019

 

Cu Caleb McLaughlin aka Lucas, dar și cu Finn Wolfhard aka Mike din Stranger Things s-a întâlnit și colegul nostru, Bogdan Ciudoiu, plecat la Gdansk special pentru aceste două interviuri #hot. De altfel, entuziasmul său se poate auzi și din intervenția live de ieri dimineață, când ne-a povestit despre cornerul special Stranger Things de acolo și despre personajul său favorit din Stranger Things.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Inspirați de scenariul din Stranger Things, Shurubel și Ionuț i-au provocat pe ascultători să-și amintească (sau să-și imagineze, după caz), cum era viața și copilăria înainte de Internet, înainte de telefoanele mobile, în vremurile când jocurile copilăriei nu se bazau atât de mult pe tehnologie.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Articole similare

Sezonul 4 din Stranger Things se lansează vineri pe Netflix. Vezi aici primele imagini

După ce sezonul 3 i-a lăsat pe fani cu multe semne de întrebare, sezonul 4 din Stranger Things se la...

Actrița Hannah Dodd a fost distribuită în rolul Francescăi Bridgerton pentru cel de-al treilea sezon...

Hannah Dodd (Anatomy of a Scandal) va juca rolul Francescăi Bridgerton, preluând rolul de la Ruby St...

Netflix anunță data premierei și primele imagini din filmul The Gray Man

Primiți cu o mică recomandare de film? Hai să vă povestim despre The Gray Man, care poate fi văzut î...