Netflix a lansat noul sezon din Stranger Things

CoolNews, Filme
share

E ceva straniu în aer… simțiți? Noul sezon Stranger Things a fost lansat, iar semnele au fost peste tot.

Este 4 iulie 2019, iar așteptarea a luat sfârșit. Noul sezon Stranger Things e disponibil pe Netflix.

Ce noutăți aduce sezonul 3? Ei bine, Netflix vine cu o serie de colaborări dedicate fanilor, colecții speciale fiind realizate împreună cu Nike, H&M Levi’s și High Snobiety. Colecțiile aduc un tribut ‘wearable’ serialului deja intrat în pop culture și sporesc așteptările pentru acest nou sezon, în care eroii principali, complet transformați în adolescenți, consideră îmbrăcămintea o parte extrem de importantă din felul lor de a fi.

Noul sezon duce povestea din Hawkins și elementele cheie ale serialului – misterul, nostalgia anilor 80, loialitatea si prietenia  – la următorul nivel. “Ne-ați lăsat înăuntru… și acum… va trebui să ne lăsăți să rămânem” este citatul care marchează noile episoade, disponibile incepând de astăzi pe platforma Netflix.

Pentru că serialul are extrem de mulți urmăritori și pentru că fiecare dintre noi are un personaj favorit, vă provocăm să votați, într-o postare pe Facebook, care este personajul vostru preferat din Stranger Things. Surprinzător, sau poate nu, favoritul, în acest moment, este Lucas, personajul jucat de Caleb McLaughlin, urmat, la distanță foarte mică, de carismatica Eleven.

Noul sezon Stranger Things disponibil pe Netflix de maine, 4 iulie.Loialitate, puteri supranaturale, coolness, inocenta? Care este personajul tau preferat din serialul Stranger Things?

Publicată de Virgin Radio Romania pe Marţi, 2 iulie 2019

 

Cu Caleb McLaughlin aka Lucas, dar și cu Finn Wolfhard aka Mike din Stranger Things s-a întâlnit și colegul nostru, Bogdan Ciudoiu, plecat la Gdansk special pentru aceste două interviuri #hot. De altfel, entuziasmul său se poate auzi și din intervenția live de ieri dimineață, când ne-a povestit despre cornerul special Stranger Things de acolo și despre personajul său favorit din Stranger Things.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Inspirați de scenariul din Stranger Things, Shurubel și Ionuț i-au provocat pe ascultători să-și amintească (sau să-și imagineze, după caz), cum era viața și copilăria înainte de Internet, înainte de telefoanele mobile, în vremurile când jocurile copilăriei nu se bazau atât de mult pe tehnologie.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Articole similare

S-a lansat trailerul oficial pentru REBEL MOON - PARTEA 2: THE SCARGIVER

REBEL MOON - PARTEA 2: THE SCARGIVER continuă saga epică a Korei și a războinicilor supraviețuitori,...

S-a lansat trailerul final pentru serialul 3 Body Problem. Când se va lansa

Înainte de premiera mondială a serialului de vineri, 8 martie, în cadrul Festivalului de Film SXSW d...

Oscar 2024: 6 filme nominalizate pe care le poți vedea pe Netflix

Pe data de 10 martie, lumea cinematografiei se pregătește pentru una dintre cele mai prestigioase ce...