Netflix anunță noua serie limitată „Zero Day”, cu Robert De Niro în distribuție.

Celebrități, CoolNews, Filme, NEWS
share

Netflix anunță astăzi noua serie limitată Zero Day, un thriller de conspirație de la Creatorul / Producătorul Executiv Eric Newman, în cadrul parteneriatului său cu Grand Electric Productions și cu Netflix. Noah Oppenheim se alătură, de asemenea, în calitate de Creator / Producător Executiv.

Sunt un mare fan al lui Robert De Niro. Să-l am ca partener de producție și parte din distribuție în acest serial este dincolo de cele mai curajoase visuri ale mele. Cât despre Lesli Linka Glatter, ea a regizat atât de multe dintre episoadele mele preferate de televiziune. A fost prima noastră alegere pentru regia acestei producții. Sunt recunoscător celor de la Netflix pentru încrederea și sprijinul lor continuu și sunt încântat să lucrez cu o echipă uimitoare formată din Noah, Lesli și Jonathan, pentru acest serial actual (și terifiant)” a declarat Eric Newman.

Co-creatorul, scenaristul și producătorul executiv Eric Newman este un veteran în film și televiziune. Printre producțiile cinematografice la care a lucrat se numără CHILDREN OF MEN, nominalizat la Premiul Oscar, reimaginarea lui Zack Snyder a filmului DAWN OF THE DEAD și THE LAST EXORCISM.

După peste 20 de ani în industria cinematografică, Newman a trecut la televiziune în 2013, ca producător executiv a HEMLOCK GROVE, de la Netflix. În 2015, curiozitatea sa față de traficul internațional cu droguri l-a determinat să conceapă, să dezvolte și să contureze din postura de producător executiv ceea ce a devenit proiectul său de suflet, NARCOS. Serialul a debutat cu un succes masiv și, pe lângă producător executiv, Newman a devenit și scenarist și showrunner al acestuia. De asemenea, a fost producător executiv și showrunner al sezoanelor 1 și 2 ale serialului spin-off NARCOS: MEXICO, al cărui scenariu a fost nominalizat la Writer’s Guild Award.

Din 2017, a continuat să lucreze frecvent cu Netflix, atât pe proiecte ce țin de ​​film, cât și de televiziune. Pe lângă franciza NARCOS, a scris și/sau a produs mai multe proiecte pentru Netflix, printre care filmele BRIGHT, cu Will Smith în rolul principal, PROJECT POWER, cu Jamie Foxx, SPIDERHEAD, cu Chris Hemsworth și Miles Teller, dar si serialele TRUE STORY, cu Kevin Hart, și hitul din 2022, THE WATCHER. Următoarele lansări ale lui Newman pentru Netflix în 2023 includ epopeea științifico-fantastică a lui Zack Snyder, REBEL MOON, seria limitată PAINKILLER, cu Uzo Aduba și Matthew Broderick, și GRISELDA, cu Sofia Vergara, inspirată din viața reginei cocainei Griselda Blanco. Pe lângă ZERO DAY, Newman produce și serialul Netflix, AMERICAN PRIMEVAL, care îi are în distribuție pe Taylor Kitsch și Betty Gilpin, fiind scris de Mark L. Smith și regizat de Peter Berg.

Robert De Niro și-a lansat cariera cinematografică în The Wedding Party, în regia lui Brian De Palma, în 1969. Până în 1974, a câștigat Premiul Critics Award din New York pentru cel mai bun actor în rol secundar, ca recunoaștere pentru interpretarea sa din Bang the Drum Slowly, și același premiu de la National Society of Film Critic pentru Mean Streets, în regia lui Martin Scorsese. În 1975, De Niro a câștigat un Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru interpretarea tânărului Vito Corleone în The Godfather, Part II. În 1980, a câștigat cel de-al doilea premiu al Academiei pentru cel mai bun actor, pentru interpretarea lui Jake La Motta în filmul Raging Bull, în regia lui Scorsese. De Niro a fost nominalizat la Premiile Oscar pentru rolurile sale din alte cinci filme: Taxi Driver, The Deer Hunter, Awakenings, Cape Fear și Silver Linings Playbook.

În 2009, De Niro a primit râvnitul Kennedy Center Honor. De asemenea, a primit Hollywood Actor Award de la Hollywood Film Festival, pe care l-a câștigat din nou în 2012, dar și premiul Stanley Kubrick de la BAFTA Britannia Awards. În plus, revista AARP i-a acordat lui De Niro în 2010 Movies for Grownups Lifetime Achievement Award. De Niro a fost onorat cu Premiul Cecil B. DeMille la Globurile de Aur din 2011. În 2016, a primit Presidential Medal of Freedom de la preşedintele Barack Obama. De asemenea, a fost președintele juriului celui de-al 64-lea Festival de Film de la Cannes. Următoarele filme în care a jucat sunt Wise Guys, în regia lui Barry Levinson, About My Father și Killers of the Flower Moon, în regia lui Martin Scorsese, film care marchează a zecea lor colaborare.

De Niro se mândrește cu dezvoltarea companiei sale de producție, Tribeca Productions, Centrul de Film Tribeca, pe care l-a fondat împreună cu Jane Rosenthal în 1989, precum și cu Festivalul Tribeca (înițial Festivalul de Film Tribeca), pe care l-a fondat în 2002 cu Rosenthal și Craig Hatkoff, ca răspuns la atacurile asupra World Trade Center. Festivalul a fost conceput pentru a stimula revitalizarea economică și culturală a Manhattanului de Jos printr-o sărbătoare anuală a filmului, muzicii și culturii. Misiunea festivalului este de a promova orașul New York ca un centru major de filmare și de a ajuta realizatorii să ajungă la cel mai larg public posibil.

Prin Tribeca Productions, De Niro dezvoltă proiecte la care servește ca producător, regizor sau actor. A Bronx Tale produs de Tribeca în 1993 a marcat debutul regizoral al lui De Niro. Mai târziu, a regizat și a jucat în The Good Shepherd, alături de Matt Damon și Angelina Jolie. În 1992, Tribeca TV a fost lansat cu apreciatul serial Tribeca. De Niro a fost unul dintre producătorii executivi.

Articole similare

Taylor Swift va fi colegă de platou cu Robert DeNiro, Christian Bale și Margot Robbie

Taylor Swift va fi colegă de platou cu Robert DeNiro, Christian Bale și Margot Robbie. Cântăreața...

Lady Gaga va juca alături de Robert De Niro și Al Pacino

Lady Gaga va juca într-un film despre viața lui Maurizio Gucci. Gaga va fi soția lui Gucci, cea c...

Iași: Infractorul care i-a furat identitatea lui Robert de Niro a fost prins cu o sacoșă de droguri ...

Bărbatul care a făcut închisoare după ce a încercat să obțină credite bancare cu un buletin falsific...