Confidenţialitate

NERVO: „Nu credeam că o să se întample asta la Tomorrowland”

CoolNews
share

Cele mai electrice gemene de pe scena muzicii EDM, Olivia și Miriam Nervo, australiencele promovate la începutul carierei de David Guetta vor fi prezente și anul acesta la Tomorrowland: Around The World cu un show pregătit până la ultima notă muzicală.

Acestea au pregătit destule piese noi pentru setul celui mai mare festival din lume, iar în videoconferința unde au fost prezenți David Guetta, Katy Perry, Steve Aoki, Dimitri Vegas și Michiel Beers au povestit cea mai neașteptată întamplare la Tomorrowland Brasil de acum câțiva ani.

Miriam Nervo: ” Ne pregăteam de ultimul drop al setului, era fix acel moment pe care l-am așteptat alături de public. Atunci nu am realizat că un fan a aruncat un tricou ud, dar foarte ud… fix pe mixer. Momentul s-a sincronizat atât de bine încât noi eram cu mâinile deja în aer, iar muzica s-a oprit brusc. am avut noroc ca am apăsat repede butonul de play și a mers piesa în continuare dar ne-am bucurat pentru că publicul la Tomorrowland este super înțelegător și parcă nici nu s-a simțit.”

Articole similare

Festivalul Tomorrowland își lansează label! Afrojack și Chico Rose au scos deja prima piesă

Când ajungi să organizezi un festival, te gândești care este pasul următor și ajungi să-l transformi...

AOA2021: Arad Open Air își deschide porțile în perioada 13-15 august

Doar câteva zile au mai rămas până la festivalul care face ca Arad să fie Capitala distracției! A...

Arad Open Air Festival începe pe 13 august

Serbăm împreună cea de-a 5-a ediție Arad Open Air Festival! Între 13 și 15 aprilie, pe Aeroportul Ar...