NERVO: „Nu credeam că o să se întample asta la Tomorrowland”

CoolNews
share

Cele mai electrice gemene de pe scena muzicii EDM, Olivia și Miriam Nervo, australiencele promovate la începutul carierei de David Guetta vor fi prezente și anul acesta la Tomorrowland: Around The World cu un show pregătit până la ultima notă muzicală.

Acestea au pregătit destule piese noi pentru setul celui mai mare festival din lume, iar în videoconferința unde au fost prezenți David Guetta, Katy Perry, Steve Aoki, Dimitri Vegas și Michiel Beers au povestit cea mai neașteptată întamplare la Tomorrowland Brasil de acum câțiva ani.

Miriam Nervo: ” Ne pregăteam de ultimul drop al setului, era fix acel moment pe care l-am așteptat alături de public. Atunci nu am realizat că un fan a aruncat un tricou ud, dar foarte ud… fix pe mixer. Momentul s-a sincronizat atât de bine încât noi eram cu mâinile deja în aer, iar muzica s-a oprit brusc. am avut noroc ca am apăsat repede butonul de play și a mers piesa în continuare dar ne-am bucurat pentru că publicul la Tomorrowland este super înțelegător și parcă nici nu s-a simțit.”

Articole similare

Cum să te pregătești pentru un festival: Ghidul complet

Participarea la un festival este o experiență captivantă, plină de muzică, distracție și socializare...

Mihail va cânta la Glastonbury, unul dintre cele mai mari festivaluri din întreaga lume

Mihail, artistul cunoscut pentru hituri precum „Mă ucidea ea”, „Who You Are” sau „Dorul mă ia”, a fo...

Cum să te bucuri la maxim de un concert: Sfaturi pentru o experiență de neuitat

Participarea la un concert este o experiență unică, plină de energie și emoție. Pentru a te bucura l...