Confidenţialitate

NERVO: „Nu credeam că o să se întample asta la Tomorrowland”

CoolNews
share

Cele mai electrice gemene de pe scena muzicii EDM, Olivia și Miriam Nervo, australiencele promovate la începutul carierei de David Guetta vor fi prezente și anul acesta la Tomorrowland: Around The World cu un show pregătit până la ultima notă muzicală.

Acestea au pregătit destule piese noi pentru setul celui mai mare festival din lume, iar în videoconferința unde au fost prezenți David Guetta, Katy Perry, Steve Aoki, Dimitri Vegas și Michiel Beers au povestit cea mai neașteptată întamplare la Tomorrowland Brasil de acum câțiva ani.

Miriam Nervo: ” Ne pregăteam de ultimul drop al setului, era fix acel moment pe care l-am așteptat alături de public. Atunci nu am realizat că un fan a aruncat un tricou ud, dar foarte ud… fix pe mixer. Momentul s-a sincronizat atât de bine încât noi eram cu mâinile deja în aer, iar muzica s-a oprit brusc. am avut noroc ca am apăsat repede butonul de play și a mers piesa în continuare dar ne-am bucurat pentru că publicul la Tomorrowland este super înțelegător și parcă nici nu s-a simțit.”

Articole similare

Cum arată aftermovie-ul Tomorrowland Around The World - VIDEO

Tomorrowland, unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică elecronică din lume, s-a desfășu...

Ce DJ vei asculta la Tomorrowloand Around The World Recap

Sâmbătă, de la 22:00, facem mare party ON AIR, cu seturile de anul acesta de la Tomorrowland Around ...

De ce nu trebuie să ratezi Tomorrowland: Around The World Recap, sâmbătă, LIVE, pe Virgin Radio Roma...

Anul acesta are loc editia cu numarul 16 de Tomorrowland, iar având în vedere situația evenimentelor...