Confidenţialitate

NEON x OIEE lansează „Drown” – AUDIO

Muzică
share

Cum să depășești obstacolele creative și să finalizezi un material promițător, abandonat într-un sertar timp suficient de îndelungat încât să fie uitat?

DROWN este al doilea material lansat de Banding în pandemia generată de Covid-19, creație a producătorului maghiar de muzică electronică OIEE și duo-ul electronic românesc NEON. Piesa este o fuziune de synth-wave și electro-pop sound cu un iz nostalgic al anilor ’80.

Toți muzicienii au demo-uri care probabil n-ar vedea lumina zilei dacă nu ar fi împărtășite cu alți artiști. (OIEE)

Acesta este cazul colaborării reușite dintre OIEE și NEON.

A fost cu siguranță o experiență faină pentru noi – a doua colaborare internațională. Ne-a plăcut linia melodică de la prima ascultare, așa că am știut imediat ce avem de făcut. Producția a mers foarte repede, masterul a fost gata în trei zile urmate de câteva mici ajustări cu OIEE. E un sentiment bun când lucrezi cu oameni care îți creează premisele unui proces creativ organic și de calitate, și suntem recunoscători de câte ori se întâmplă asta.” (NEON)

NEON este un duo electronic din București fondat pe baza unei lungi prietenii și colaborări profesionale ale celor doi membri, Radu Dumitriu și Relu Batog. Proiectul este o fuziune de beat-uri house, tech și progressive, groove-uri funk de bas, combinate cu synth-uri și linii vocale melodioase.

Pentru informații complete accesați link-urile de mai jos::