Nelly Furtado colaborează cu Tove Lo și SG Lewis pentru “Love Bites”

CoolNews, Muzică
share

Nelly Furtado colaborează cu Tove Lo și SG Lewis pentru “Love Bites”. Co-scris de Nelly Furtado, Tove Lo și SG Lewis și produs de SG Lewis, piesa este un imn de dans senzual care canalizează energia și evadarea ringurilor de dans și a seturilor de DJ live care au stârnit inspirația lui Furtado.

„M-am simțit chemată înapoi la muzică din partea comunității DJ-ilor”, spune Furtado. „DJ-ii îmi remixau melodiile la concerte, cluburi și pe rețelele de socializare și mi-am dat seama cât de mult le place oamenilor să danseze și să evadeze în muzica mea. Este cel mai sănătos viciu pe care îl poți avea și îmi place oportunitatea de a scrie muzică care îi lasă pe oameni să scape de orice.”

În ultimul an, Nelly s-a conectat cu un public nou de fani din generația Z care au amplificat hit-urile. Numai în 2023, Furtado a strâns 1,5 miliarde de stream-uri, ducând numărul ei global de streaming la peste 20 de miliarde. Săptămâna trecută, Nelly Furtado a intrat în Clubul YouTube Billion Views, deoarece videoclipul pentru single-ul ei certificat RIAA 4x Platinum „Say It Right” a atins peste 1 miliard de vizualizări. În timp ce muzica ei are tendințe pe rețelele de socializare și este remixată de DJ din întreaga lume, Nelly Furtado și-a încântat baza de fani cu noi colaborări și spectacole surpriză pe scene precum Coachella și Lollapalooza.

Articole similare

Timbaland, Nelly Furtado & Justin Timberlake au revenit cu single-ul "Keep Going Up"

La 16 ani de când au lansat hitul "Give It To Me", Timbaland, Nelly Furtado si Justin Timberlake col...

Tove Lo a lansat melodia "How Long"

„How Long”, noul single semnat Tove Lo, se regaseste pe coloana sonora a serialului Euphoria, dispon...

Tove Lo revine cu o colaborare de senzație - VIDEO

Piesele despre despărțiri sunt întotdeauna puternice și provocative. Asta vrea să arate și Tove L...