Nalani lansează ”Târziu” (VIDEO)

Muzică
share

Cea mai nouă vedetă Global Records vine cu o piesă care ar putea răsuna în caștile tale mult timp de aici înainte.

La doar 19 ani, Alexandra Dinu pe numele său real, reușește să atragă atenția asupra sa prin vocea extrem de puternică și prin timbrul unic pe care îl posedă. O prezență fresh și actuală în industria muzicală, Nalani a demonstrat încă de la primul single lansat – ”Toxic” că poate să abordeze orice gen muzical cu ușurință, datorită personalității versatile.

Piesa ”Târziu” este un tribut adus poveștilor de dragoste trăite intens și pentru care sfârșitul nu reprezintă nimic altceva decât un motiv în plus pentru a vrea să lupți pentru persoana de lângă tine. De cele mai multe ori, realizăm cât de mult înseamnă cineva pentru noi doar în momentul în care drumurile noastre se despart.

Florian Rus și Vicky Red sunt oamenii care au lucrat la versurile și linia melodică a piese, producția finală fiind realizată de către producătorul Vicky Red.

Târziu este o piesă foarte dragă mie în care am reușit să îmi transpun gândurile și sentimente pe care nu am putut să le spun cu voce tare. Piesa e scrisă într-o sesiune cu Viky Red și Florian cărora le-am explicat conceptul și care m-au înțeles din prima. Sunt foarte fericită cu ce a ieșit și sper sa placa si publicului la fel de mult”, spune Nalani.

Regia videoclipului a fost realizată de către Isabella Szanto, editul final purtând semnătura lui Vladimir Zlate.

Nalani a început să cânte încă de la 12 ani, muzica fiind una dintre pasiunile cele mai mari ale artistei, alături de psihologie. Pe tot parcursul evoluției sale, Nalani a avut susținere din partea familiei, mama și sora artistei fiind cei mai mari critici și fani. Nalani și-a făcut debutul odată cu lansarea piesei ”Toxic”, un rework al celebrului hit fredonat și iubit de milioane de oameni.

Articole similare

Noua piesă a lui Florian Rus în colaborare cu Sabrina Stoica s-a auzit la Virgin Radio Breakfast - V...

Florian Rus și Sabrina Stoica de la Superstar au venit miercuri dimineață la Virgin Radio Breakfast ...

Satoshi lansează ,,Diferențe” - prima piesă alături de Global Records

După anunțul că Global Records și Versus Artist vor colabora pentru a sprijini tinerele talente, Sat...

Global Records și Versus Artist se unesc pentru a susține noile talente: Satoshi, Olga Verbițchi și ...

Global Records și Versus Artist se aliază în susținerea și promovarea noilor talente! Global Records...