Confidenţialitate

Municipiul Suceava devine primul oraș carantinat din România. 8 comune din zonă vor fi și ele carantinate

NEWS
share

Cu 593 de cazuri în județ Municipiul Suceava devine primul oraș din România care va fi carantinat. Împreună cu acesta, 8 comune din jur vor fi și ele carantinate.

Evoluția cazurilor din Suceava și densitatea îmbolnăvirilor ne-a făcut să emitem Ordonanța Militară Numărul 6 privind instituirea măsurii de carantină asupra municipiului Suceava și asupra zonelor limitrofe, din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus.

În zona carantinată, este permisă intrarea, respectiv ieșirea pentru: Transportul de mărfuri, persoanele care nu locuiesc în zona carantinată, dar desfășoară activități de ordine publică, militare, medicale.

Se instiutie pe perioada stării de urgenţă o zonă de protecţie. În zona de protecţie este interzisă circulaţia între localităţi a persoanelor ce aparţin altor categorii profesionale.

Aplicarea măsurilor de verificare şi control se realizează de Ministerul Afacerilor Interne şi Ministerul Apărării Naţionale.Accesul pe aeroportul din Suceava este permis doar cu avioane care asigură servicii medicale de urgenţă şi de aprovizionare. ”, a declarat ministrul Vela.

 

Articole similare

Un cutremur cu magnitudinea de 4,8 grade pe scara Richter a avut loc în România

Un cutremur cu magnitudinea de 4,8 s-a produs cu puțin timp în urmă în România. S-a detectat un n...

Cum arată topul Shazam la început de săptămână în România

În fiecare început de săptămână vă aducem TOPUL Shazam în România, adică cele mai căutate melodii de...

Ministrul Sportului a devenit viral după ce i-a căzut telefonul la un interviu video - VIDEO

Ministrul Stroe a devenit viral după ce, la un interviu pentru PROX, acestuia i-a căzut telefonul și...