Confidenţialitate

“!MPRO Days with The Maydays” pregătește proiecte în 3 orașe din România

CoolNews
share

Improvizaţia este o formă de exprimare artistică perfect adaptată publicului tânăr, iar în ultimii 5 ani se bucură de o continuă dezvoltare.

Pentru ca tinerii să învețe cum să se exprime artistic în cel mai cool mod, în perioada 17-26 mai, Asociația Tam Tam organizează prima rezidenţă de creaţie în domeniul improvizației teatrale: “!MPRO Days with The Maydays”.

Invitații speciali ai acestui eveniment, trupa de improvizație „The Maydays”  din Marea Britanie va susține timp de 10 zile workshop-uri pentru pasionații de improvizație din România, vor lua contact cu cultura locală şi vor juca spectacole inspirate din experienţele lor pe meleaguri mioritice.

Proiectul se desfășoară în 3 orașe: Constanța (17-21 mai), Sibiu (21-25 mai), şi București (25-27 mai).

Vineri, 25 mai, de la ora 19.00, britanicii de la „The Maydays” pun în scenă ceea ce au învăţat despre cultura română, în cadrul rezidenței de creație.  Spectacolul-eveniment se desfăşoară la Godot Cafe Teatru, pe strada Blănari nr. 14.

Pentru sâmbătă și duminică, improvizatorii străini vor susţine ultimele 3 workshop-uri inspiraționale din această tabără: „Human connection” cu Liz Peters, „Absurdist theatre is the jam” cu James Whittaker  și „Creating Worlds & Stories Through Ensemble Song”  cu Jen Rowe și Joe Samuel.

Pentru a putea participa la workshop-uri, tinerii vor găsi mai multe informații pe pagina de facebook Improfest sau pe www.improfest.ro.

Articole similare

Improvisneyland aniversează 10 ani de la primul spectacol

A fost alcătuită în 2008 din 7 actori profesioniști, entiziaști și curajoși, care și-au dorit să ada...

Spectacolul "Fii de partea mea" va avea premiera pe 8 iunie

Acting Up, o trupă de teatru de liceeni din București, pune în scenă săptămâna viitoare o piesă pe c...

“!MPRO Days with The Maydays" pregătește proiecte în 3 orașe din România

Improvizaţia este o formă de exprimare artistică perfect adaptată publicului tânăr, iar în ultimii 5...