Confidenţialitate

Motivul pentru care fetele acceptă un date chiar dacă nu le place tipul

CoolNews, Energia aia bună
share

Știi momentul ăla în care ai pus ochii pe un restaurant în care ți-ar plăcea super mult să mănânci, dar parcă nu te încadrezi în buget?

Tot ce ai de făcut este să găsești un tip cu care să ieși la un date fix acolo, chiar dacă el nu-ți place prea tare. O cercetare publicată în revista Society for Personality and Social Psychology spune că o treime din femeile heterosexuale s-au dus la o întâlnire cu un bărbat de care nu erau interesate, doar pentru o masă gratuită.

S-au făcut două studii. La primul au participat 820 de femei, iar la cel de al doilea aproape 330.

23% dintre femeile din primul eșantion au zis că ar ieși cu un tip numai ca să mănânce gratuit, în timp ce dintre femeile din cel de al doilea eșantion 33% au avut aceeași opțiune.

Cercetătorii Brian Collisson, Jennifer Howell și Trista Harig au mai observat că femeile care ar accepta un date doar pentru consumația plătită de el sunt mai tentate spre o latură întunecată a personalității. Ele ar accepta întâlniri de o noapte, ar fi capabile să simuleze un orgasm și ar trimite poze sexuale chiar dacă nu le-a cerut nimeni.

Și cum chiriile sunt tot mai mari, iar lista de restaurante mișto este în continuă creștere, multe fete recunosc că apelează la tertipul ăsta ca să aibă parte de o masă pe care altfel nu și-o permit.

Una dintre participantele la studiu a povestit chiar că la una dintre întâlniri a servit fructe de mare pe care, dacă ar fi trebuit să le plătească, nu și-ar fi mai permis altceva de mâncare timp de câteva săptămâni bune.

Articole similare

Noiva do Cordeiro - orașul locuit doar de femei între 25-30 de ani! Bărbații sunt primiți doar în we...

În oraşul Noiva do Cordeiro, din sud-estul Braziliei, trăiesc peste 600 de femei, cu vârstele cuprin...

Mii de părinţi din Olanda dau în judecată TikTok și cer despăgubiri

Mii de părinţi olandezi dau în judecată TikTok și cer despăgubiri pentru copiii lor. Motivul, pla...

Scrie istorie în SUA: O româncă, starul în devenire al baschetului feminin

Sabrina Ionescu e la origini româncă, dar s-a născut în California. Tatăl ei a plecat în timpul r...