MORTEN, headliner la prima ediție Massif, și-a lansat noul solo single Unforgettable

CoolNews, Muzică, NEWS
share

MORTEN este considerat unul dintre cei mai bine cotați producători/DJ-i din noul val, este de origine daneză și va ajunge pe mainstage-ul primei ediții a festivalului Massif, eveniment care va avea loc în perioada 3-5 martie în Poiana Brașov.  

Alături de David Guetta, MORTEN a pus bazele celui mai creativ concept din muzica electronică, FUTURE RAVE.

Danezul și-a lansat recent cea mai nouă producție, “Unforgettable”, o piesă care va energiza atmosfera de la orice festival din lume.  Acest single este al doilea solo single din 2023, e o piesă călătorie care oferă un vocal captivant, drop-uri epice, synth-uri, o experiență audio plină de energie.

,,Unforgettable e disponibil pe toate platformele. Am fost extrem de entuziasmat de felul în care această piesă a fost primită de fani în show-urile mele live. Ei sunt cei care reușesc să transforme fiecare show într-o experiență de neuitat. Sunt atât de recunoscător să trăiesc aceste momente împreună cu voi și să ofer ceva în schimb.” – MORTEN

În colaborare cu David Guetta, MORTEN a lansat producții considerate masterpiece, a avut peste 140 de show-uri live în toată lumea, are lunar peste 4 milioane de ascultări pe Spotify și o rezidență în Hï Ibiza.

Duminică, 5 martie, MORTEN va ajunge în Poiana Brașov, la prima ediție Massif. Programul complet al festivalului, precum și abonamentele și biletele de o zi sunt disponibile pe bemassif.com. Peste 100 de artiști, trupe și DJ-i vor urca pe scenele Massif între 3 și 5 martie. Vino să trăiești cea mai tare excursie la munte cu prietenii tăi, la puterea 1000!

Articole similare

Peste 4,2 milioane euro atrași în comunitatea locală de către Massif

Prima ediție a festivalului Massif a fost un succes și a adus în Poiana Brașov peste 100 de artiști ...

Festivalul Massif, un succes chiar de la prima ediție. Peste 38.000 de participanți în cele 3 zile d...

Prima ediție a festivalului Massif a adunat peste 38.000 de iubitori ai muzicii, distracției și munt...

AFLĂ CELE MAI RAPIDE MODALITĂȚI DE A AJUNGE LA MASSIF, ÎN 3-5 MARTIE 2023

Organizatorii anunță toate opțiunile de transport și programul complet al autobuzelor care vor circu...