Monoir colaborează cu fetele câștigătoare de la X Factor Bulgaria

Muzică
share

Monoir, artistul și producătorul din spatele hitului “The Violin Song“, colaborează cu fetele câștigătoare de la X Factor Bulgaria.

Imediat după ce au câștigat concursul, fetele de la 4Magic au decis ca pentru primul lor single să colaboreze cu celebrul producător Monoir.

“Este o mare onoare și suntem extrem de fericite să lucrăm cu Monoir la primul nostru single! Nici măcar n-am visat o astfel de oportunitate. Sperăm că această colaborare se va ridica la nivelul asteptărilor oamenilor care ne-au susținut pe tot parcursul concursului”, a declarat 4Magic, prima trupă care a castigat vreodata X Factor Bulgaria.

“Mi-a plăcut foarte mult versiunea lor pentru «Vecherai, Rado», o melodie foarte cunoscută din folclorul bulgar, așa că am fost de acord să lucrăm împreună. Sunt foarte talentate și receptive. În ciuda faptului că a fost prima lor experiență cu un producător muzical într-un studio, am reușit să ne înțelegem de minune, drept dovadă am pus bazele piesei încă din prima zi în care ne-am întâlnit. Abia aștept să lucrăm din nou împreună!”, continua Monoir.

Monoir a început anul cu o super colaborare cu Alina Eremia, alături de care a lansat piesa și videoclipul “Freeze“.

Anul trecut, artistul a cucerit lumea cu hitul “The Violin Song“, care a adunat peste 1.000.000 de căutări pe Shazam și sute de milioane de vizualizări pe YouTube cu piesele sale și cele produse de către el.

Articole similare

Concurenta care i-a dat pe spate pe jurații de la X Factor - VIDEO

Bella Santiago, vocea feminină din trupa Jukebox le-a dat lovitura fatală juraților de la X Factor. ...

Monoir colaborează cu fetele câștigătoare de la X Factor Bulgaria

Monoir, artistul și producătorul din spatele hitului "The Violin Song", colaborează cu fetele câștig...

La mulți ani, Rita Ora!

De origine kosovară, artista Rita Sahatçiu Ora, care și-a păstrat pentru scenă numele ceva mai simpl...
X