Moment sensibil pentru Jessie J. Artista a suferit un avort spontan

Celebrități, CoolNews
share

Jessie J trece printr-o perioadă extrem de sensibilă. Artista în vârstă de 33 de ani, care de curând aflase că este însărcinată, a anunțat printr-o postare pe Instagram că la a treia ecografie, inima copilului nu se mai auzea. Artista era însărcinată cu primul ei copil. 

Jessie J s-a despărțit în Octombrie de dansatorul Max Pharm după o relație de 7 luni și luase decizia de a crește copilul singură. Din păcate, chiar înainte de concertul pe care artista urma să-l susțină în acea seară în LA, a anunțat pe Instagram că a pierdut sarcina.

Chiar dacă vestea a venit ca un trăsnet, Jessie J nu a anulat concertul din LA și spune că „muzica este un fel de terapie pentru ea”.

Ieri dimineață râdeam cu o prietenă care spunea «serios, dar cum voi trece peste concertul meu în LA mâine seară fără să spun întregului public că sunt însărcinată». Până ieri după-amiază îmi era teamă să trec peste concert fără să stric ceva. După ce am făcut a treia ecografie, medicii mi-au spus că inima bebelușului s-a oprit.” a scris artista pe Instagram.

În această dimineață simt că nu am control asupra emoțiilor. Poate o să regret că postez asta sau poate nu. De fapt, nici nu știu. Ceea ce știu este că vreau să cânt diseară. Nu pentru a evita durerea sau procesul, dar pentru că știu că să cânt mă ajută.

Am decis să am un copil singură. Pentru că știu că este tot ce îmi doresc și viața este scurtă. Să rămân însărcinată a fost un miracol în sine și o experiență pe care nu o voi uita niciodată și știu că o voi avea din nou. Sunt încă în stare de șoc, tristețea este copleșitoare. Dar știu că sunt puternică și știu că voi fi ok

Articole similare

Jessie J este însărcinată: „Sunt foarte fericită și terifiată”. Artista a pierdut o sarcină acum doi...

Jessie J este însărcinată și a făcut anunțul pe Instagram, unde a și postat primele imagini cu burti...

Jessie J lansează "I Want Love" (VIDEO)

Jessie J are piesă nouă: "I Want Love". Noul single vine după o pauză de trei ani. Piesa este sc...

Jessie J și-a făcut publică noua relație! Cine e noul ei iubit?

Jessie J și-a făcut publică noua relație! Cine e noul ei iubit? Ei bine, de la Channing Tatum, pe...