Moment emoționant: LINO a cerut-o în căsătorie pe iubita lui la petrecerea de ziua sa

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Recent, LINO și-a sărbătorit ziua de naștere alături de prieteni apropiați, artiști și alți oameni din industrie, iar surprizele nu au încetat să apară. Artistul a decis să facă pasul cel mare la doar 26 de ani și cuprins de emoții și-a cerut iubita în căsătorie. Cei doi formează un cuplu de peste un an, iar el este convins că și-a găsit sufletul pereche.

Sunt recunoscător pentru toți oamenii care îmi sunt alături zi de zi și care au continuat să mă susțină de-a lungul timpului. Celor două echipe importante din viața mea, Bear Music și Cat Music, nu pot decât să le mulțumesc pentru dedicare. Anul acesta am ales să celebrez nu doar aniversarea mea, dar și oficializarea albumului meu care se va lansa în anul 2024. Cât despre cel mai important moment al serii, nu pot să zic decât că mă bucur enorm că Delia este parte din viața mea și cred că, am ales cel mai bun moment pentru a o cere în căsătorie„, spune LINO.

LINO este unul dintre cei mai populari artiști ai momentului, iar printre cele mai de succes piese ale sale se regăsesc „Maracas” (alături de MIRA), „MEDU$A”, „Shoturi”, „N-are rost”, „Snapchat” (feat. 2americani), „Panamera” (feat. Aspy), dar și „Dau Moda” (alături de Jador). Artistul a colaborat pentru prima dată și cu RUBY și au lansat „Ne certăm”, iar recent a lansat alături de Petre Ștefan, o poveste muzicală în două părți: „Still/ Seria 7”, o fuziune remarcabilă a talentelor și stilurilor lor muzicale.

 

Articole similare

„Kalash" este numele celui mai fresh single semnat Lino Golden și Sami G

„Kalash" este numele celui mai nou single semnat Lino Golden și Sami G, ce se va regăsi în playlistu...

Grecia: Prima căsătorie între persoane de acelaşi sex după adoptarea legii, oficiată în prezența pol...

În Grecia, prima căsătorie între persoane de acelaşi sex a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute,...

[BREAKFAST] Ce determină trei sferturi dintre bărbaţi să regrete că s-au căsătorit?

Regreţi că te-ai căsătorit? Fericirea nunţii durează până când oamenii încep să se întrebe dacă au l...