Moderatoare Antena 3, în direct: ”Cum îndrăzniţi să spuneţi că telespectatorii Antenei 3 merită să fie trataţi ca niște oameni inteligenţi?”

CoolNews, Viral
share

Cine a zis că dezbaterile electorale sunt plictisitoare? Antena 3 a reușit să creeze următorul nivel de viral, după un epic fail în care o moderatoare a cerut ca un invitat să prezinte scuze publice pentru că a pretins ca telespectatorii să fie tratați ca oameni inteligenți. ”Cum îndrăzniţi să spuneţi că telespectatorii Antenei 3 merită să fie trataţi ca niște oameni inteligenţi?”, a sărit rapid prezentatoarea Cătălina Porumbel, în direct la Antena 3.

Totul a pornit după intevenția senatorului USR Radu Mihail care îi spunea lui Liviu Pop, de la PSD: „Mi-aş dori ca domnul senator să tratateze telespectatorii dvs. ca pe nişte oameni inteligenţi“.

Imediat a fost înrerupt de Cătălina Porumbel, vizibil irirată, care i-a cerut imperativ invitatului său să-și ceară scuze telespectatorilor

”Cum vă permiteţi dvs. să veniţi aici şi să jigniţi nişte oameni care se uită la acest post? Cum vă permiteți dvs să spuneţi că telespectatorii Antenei 3 merită să fie trataţi ca niște oameni inteligenţi?”, a spus Cătălina Porumbel.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Video, momentul de la Antena3 e chiar mai amuzant:

Asta a fost săptămâna viralelor.

Ai văzut sigur cum un preot român plesnește peste ochi cu aghiasmă mai multe femei care stau la coadă, în curtea unei mănăstiri din Kiev, în timpul unui pelerinaj.

Imaginile nu aveau cum să nu devină rapid virale. Așa că ne-am simțit inspirați, iar Bogdan, Shurubel și Ionuț au trecut și ei prin ”atacul apei sfințite”, cu ajutorul Alexandrei.

Și tot săptămâna asta a apărut noul sezon ”Lucifer”, iar dorința unui meșter popular român ca maștile create de el să ajungă la celebrii actori chiar s-a îndeplinit. Ai povestea completă pe virginradio.ro, doar noi am jucat o parte din rol în viralizarea dorinței sale până a ajuns la Lucifer și Netflix.

Articole similare

Țara europeană în care se va vota la alegeri de pe telefonul mobil. Cum se poate

Pe măsură ce românii se pregătesc să meargă la urne pentru a-și exprima opțiunile electorale, Estoni...

Cum se pregateste TikTok pentru alegerile europene din 2024. Peste 134 de milioane de oameni din Eur...

Peste 134 de milioane de oameni din Europa vin pe TikTok în fiecare lună, iar mulți dintre aceștia v...

Donald Trump recunoaște pentru prima dată că a pierdut alegerile și promite o tranziție ordonată...

Președintele în funcție al Statelor Unite, Donald Trump, a recunoscut, pentru prima dată de la desfă...