„Mission Impossible – Dead Reckoning” apare pe streaming din 9 februarie. Unde poți urmări filmul

CoolNews, Filme, NEWS
share

SkyShowtime a confirmat că Mission: Impossible – Dead Reckoning  va fi disponibil pentru vizionare în exclusivitate pe platformă, începând din 9 februarie.

În Mission: Impossible – Dead Reckoning, Ethan Hunt (Tom Cruise) și echipa sa pornesc în cea mai periculoasă misiune de până acum: trebuie să găsească o nouă armă înfricoșătoare, care poate amenința întreaga umanitate în cazul în care ajunge pe mâini greșite. Sunt în joc controlul asupra viitorului și soarta întregii omeniri, iar forțele întunecate din trecutul lui Ethan se apropie, astfel că începe o cursă mortală în jurul lumii. Confruntat cu un inamic misterios și atotputernic, Ethan este forțat să ia în calcul faptul că nimic nu contează mai mult decât misiunea lui – nici măcar viețile celor la care ține cel mai mult.

În cea mai nouă producție din seria apreciată de critici joacă Tom Cruise, Hayley Atwell, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Esai Morales, Pom Klementieff, Mariela Garriga, Henry Czerny, Shea Whigham, Greg Tarzan Davis, Charles Parnell, Frederick Schmidt, Cary Elwes și Rob Delaney. Filmul este distribuit de Paramount Global Content Distribution.

Mission: Impossible – Dead Reckoning se alătură unei selecții excepționale de noi filme de succes care pot fi vizionate pe SkyShowtime după lansarea lor în cinematografe și home entertainment, inclusiv Babylon, Fast X, Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, The Super Mario Bros. Movie și Transformers: Ascensiunea bestiilor.

Alte titluri din cadrul francizei, disponibile pentru vizionare acum pe SkyShowtime includ: Misiune: Imposibilă, Misiune: Imposibilă II, Misiune: Imposibilă III, Misiune: Imposibilă – Protocolul fantomă, Misiune: Imposibilă – Națiunea Secretă și Misiune: Imposibilă – Declinul.

Articole similare

Grease: Rise of the pink ladies disponibil pentru vizionare în această primăvară, doar pe SKYSHOWTIM...

Cu Marisa Davila și Cheyenne Isabel în rolurile principale, serialul muzical de zece episoade va put...

Un nou serviciu de streaming vine pe piața din România! Filme și seriale românești sunt deja în ofer...

SkyShowtime anunță o gamă largă de filme și seriale, înaintea lansării serviciului în opt noi piețe ...

SkyShowtime și Warner Bros. Discovery au cumpărat mai multe seriale românești

SkyShowtime – cel mai nou serviciu de streaming din Europa – a anunțat astăzi că a achiziționat de l...