Mircea Bravo, despre ”Așa a zis bunica”: ”Umorul este cea mai eficientă metodă de a ajunge la oameni” – VIDEO

CoolNews, Viral
share

După ce a devenit rapid viral clipul prin care îndeamnă oamenii să meargă la vot, Mircea Bravo explică scenariul și cum s-a ajuns la ”Așa a zis bunica”.

”Noi credem că umorul, ca și iubirea, e universal. E limbajul înțeles de oamenii din toate condițiile sociale. Umorul este cea mai eficientă metodă de a ajunge la oameni, să-i relaxăm, să-i facem să își pună întrebări și să îi inspirăm să fie responsabili.

Să nu mai parcheze pe locuri pentru persoanele cu dizabilități, să nu mai arunce gunoaie în natură. Să meargă la vot. Ne bucurăm că, prin colaborarea cu Declic, putem să transmitem oamenilor cât de important este să aleagă, să fie liberi și să creadă într-o țară mai bună”, spune vloggerul Mircea Bravo.

Mesajul bunicii este unul simplu, dar de impact: noi nu am avut de ales, voi aveți, nu dați cu  piciorul șansei de a vota și de a alege cine să vă reprezinte.

”Ne dorim mobilizarea cât mai multor persoane la vot și am început o campanie în acest sens. Clipul este o parte a strategiei noastre. Organizăm zilnic sesiuni de conversații telefonice, prin care îndemnăm oamenii să iasă la vot, iar pe 19 mai va avea loc manifestația Toți pentru Europa. Ce vrem să subliniem este că vorbim despre o acțiune civică, fără implicații și partizanate politice”, a declarat Roxana Pencea Brădățan, coordonator campanii Declic.

Comunitatea Declic a fost sprijinită în realizarea acestui film devenit deja viral de către Cercul donatorilor din Chicago.

”Românii din Chicago doresc să își încurajeze compatrioții de pretutindeni să iasă la vot, astfel încât diaspora să conteze și să aibă cel mai puternic impact electoral din ultimii 30 de ani”, a declarat Mihaela Livanu, fondator Cercul donatorilor Chicago.

 

Articole similare

VIRAL: Reacția unui polițist din Germania atunci când românii îi mulțumesc pentru că îi ajută să vot...

Probabil că știți deja faptul că pe 26 mai, la alegerile europarlamentare, românii din diaspora au f...

Reporterul anului. L-a întrebat pe Liviu Dragnea dacă are bagajele făcute - AUDIO

La ora 21 s-au închis oficial secțiile de vot pentru alegerile europarlamentare și Referendum. Po...

Pragul de 30% pentru validarea Referendumului a fost atins

La ora 17:16 a fost atins pragul magic pentru validarea Referendumului pentru justiție. Au fost î...
X