Minelli urcă pe primul loc în Virgin Radio HOT 30

Muzică
share

Luisa Ionela Luca, pe care o cunoști simplu sub numele Minelli, scrie istorie în playlisturile și clasamentele internaționale, iar acum a venit momentul ei să urce pe primul loc în Virgin Radio HOT 30. Nu este prima dată când ajunge în fruntea clasamentului Virgin Radio Romania. Minelli a mai ajuns pe primul loc în VIRGIN RADIO HOT 30 cu piesa ”Rampampam” și la finalul lunii mai.

Pe lângă succesul din țară, hit-ul „Rampampam”, lansat de Minelli în luna martie, continuă șirul de reușite la nivel internațional.

În mai puțin de patru luni de la lansare, single-ul a reușit performanța de a ajunge pe poziția a șasea în Top 200 Shazam Global. Mai mult decât atât, „Rampampam”  a ajuns să fie cea mai difuzată piesă a momentului în Rusia, clasându-se pe prima poziție în Radio Airplay Chart.

Dacă ai cont creat pe virginradio.ro, intră în el și fă ordine în hiturile din această săptămână în VIRGIN RADIO HOT 30 .

Tu ordonezi cu drag&drop piesele în VIRGIN RADIO HOT 30, încă de la prima ediție! Noi îți propunem hiturile momentului și tu decizi locul pe care îl merită în top. Ne poți propune oricând piese noi pe pagina de Facebook Virgin Radio Romania sau pe Twitter @VirginRadioRO!

Articole similare

ARIS & EDI: TOP 10 piese hip-hop care ne-au făcut să iubim cultura urbană

Ca o gură de aer proaspăt pe scena urbană din România, Aris & Edi sunt cel mai promițător duo (r...

Lumea lui Minelli se așteaptă a fi descoperită în primul său album “Silver & Gold | Chapter II”...

And I’ll be right back to brighten up your days. Acesta nu este doar un vers extras de pe noul album...

“Silver & Gold | Chapter II” - universul strălucitor al lui Minelli

Marcăm data de 3 martie 2023 ca data în care Minelli își deschide porțile universului său creativ, u...