Advertisement
Advertisement

Minelli urcă pe primul loc în Virgin Radio HOT 30

Muzică
share

Luisa Ionela Luca, pe care o cunoști simplu sub numele Minelli, scrie istorie în playlisturile și clasamentele internaționale, iar acum a venit momentul ei să urce pe primul loc în Virgin Radio HOT 30. Nu este prima dată când ajunge în fruntea clasamentului Virgin Radio Romania. Minelli a mai ajuns pe primul loc în VIRGIN RADIO HOT 30 cu piesa ”Rampampam” și la finalul lunii mai.

Pe lângă succesul din țară, hit-ul „Rampampam”, lansat de Minelli în luna martie, continuă șirul de reușite la nivel internațional.

În mai puțin de patru luni de la lansare, single-ul a reușit performanța de a ajunge pe poziția a șasea în Top 200 Shazam Global. Mai mult decât atât, „Rampampam”  a ajuns să fie cea mai difuzată piesă a momentului în Rusia, clasându-se pe prima poziție în Radio Airplay Chart.

Dacă ai cont creat pe virginradio.ro, intră în el și fă ordine în hiturile din această săptămână în VIRGIN RADIO HOT 30 .

Tu ordonezi cu drag&drop piesele în VIRGIN RADIO HOT 30, încă de la prima ediție! Noi îți propunem hiturile momentului și tu decizi locul pe care îl merită în top. Ne poți propune oricând piese noi pe pagina de Facebook Virgin Radio Romania sau pe Twitter @VirginRadioRO!

Articole similare

Cele mai delicioase ceaiuri din lume: Un ghid pentru iubitorii de infuzii aromate

Ceaiul este una dintre cele mai populare băuturi din lume, apreciată pentru varietatea sa de arome ș...

Șase români, alături de cei mai mari miliardari ai lumii în topul Forbes. Cine sunt și ce avere au...

România se mândrește cu prezența a șase miliardari în clasamentul mondial publicat de revista Forbes...

Ți-ai făcut planuri pentru vacanța de vară? Vezi aici propunerile noastre

Indiferent dacă ești un aventurier experimentat sau un călător în căutare de noi experiențe, anul 20...