Confidenţialitate

Minelli urcă pe primul loc în Virgin Radio HOT 30

Muzică
share

Luisa Ionela Luca, pe care o cunoști simplu sub numele Minelli, scrie istorie în playlisturile și clasamentele internaționale, iar acum a venit momentul ei să urce pe primul loc în Virgin Radio HOT 30. Nu este prima dată când ajunge în fruntea clasamentului Virgin Radio Romania. Minelli a mai ajuns pe primul loc în VIRGIN RADIO HOT 30 cu piesa ”Rampampam” și la finalul lunii mai.

Pe lângă succesul din țară, hit-ul „Rampampam”, lansat de Minelli în luna martie, continuă șirul de reușite la nivel internațional.

În mai puțin de patru luni de la lansare, single-ul a reușit performanța de a ajunge pe poziția a șasea în Top 200 Shazam Global. Mai mult decât atât, „Rampampam”  a ajuns să fie cea mai difuzată piesă a momentului în Rusia, clasându-se pe prima poziție în Radio Airplay Chart.

Dacă ai cont creat pe virginradio.ro, intră în el și fă ordine în hiturile din această săptămână în VIRGIN RADIO HOT 30 .

Tu ordonezi cu drag&drop piesele în VIRGIN RADIO HOT 30, încă de la prima ediție! Noi îți propunem hiturile momentului și tu decizi locul pe care îl merită în top. Ne poți propune oricând piese noi pe pagina de Facebook Virgin Radio Romania sau pe Twitter @VirginRadioRO!

Articole similare

"Faith", de la Pop Smoke, a debutat pe primul loc în Billboard Hot 200

“Faith”, noul album al lui Pop Smoke, a debutat pe primul loc în SUA, fiind al doilea album al lui P...

Jade Shadi și Minelli colaborează cu Romanian House Mafia pentru un remake al piesei ”Mariola” (VIDE...

Romanian House Mafia revine cu o nouă lansare – „Hola!”, în colaborare cu Jade Shadi și Minelli. Pi...

MSN: Care sunt cei mai detestați artiști

De la pretenții greu de îndeplinit la un comportament greu de suportat, unii artiști pare că și-au c...