Confidenţialitate

Minelli urcă pe primul loc în Virgin Radio HOT 30

Muzică
share

Luisa Ionela Luca, pe care o cunoști simplu sub numele Minelli, scrie istorie în playlisturile și clasamentele internaționale, iar acum a venit momentul ei să urce pe primul loc în Virgin Radio HOT 30. Nu este prima dată când ajunge în fruntea clasamentului Virgin Radio Romania. Minelli a mai ajuns pe primul loc în VIRGIN RADIO HOT 30 cu piesa ”Rampampam” și la finalul lunii mai.

Pe lângă succesul din țară, hit-ul „Rampampam”, lansat de Minelli în luna martie, continuă șirul de reușite la nivel internațional.

În mai puțin de patru luni de la lansare, single-ul a reușit performanța de a ajunge pe poziția a șasea în Top 200 Shazam Global. Mai mult decât atât, „Rampampam”  a ajuns să fie cea mai difuzată piesă a momentului în Rusia, clasându-se pe prima poziție în Radio Airplay Chart.

Dacă ai cont creat pe virginradio.ro, intră în el și fă ordine în hiturile din această săptămână în VIRGIN RADIO HOT 30 .

Tu ordonezi cu drag&drop piesele în VIRGIN RADIO HOT 30, încă de la prima ediție! Noi îți propunem hiturile momentului și tu decizi locul pe care îl merită în top. Ne poți propune oricând piese noi pe pagina de Facebook Virgin Radio Romania sau pe Twitter @VirginRadioRO!

Articole similare

TOP 3 COLABORĂRI DE LA CARLA'S DREAMS CARE N-AU CUM SĂ-ȚI LIPSEASCĂ DIN PLAYLIST

Hituri și cash sau cash și hituri! În orice ordine ai lua-o, e cea mai tare combinație și te așteapt...

TOP 3 colaborări de la Rihanna - artistul săptămânii la Triple Play

Hituri și cash sau cash și hituri! În orice ordine ai lua-o, e cea mai tare combinație și te așteapt...

3 săptămâni consecutive, 3 piese: INNA lansează piese pe bandă rulantă

INNA are o toamnă extrem de activă din punct de vedere muzical. Artista lansează pentru a treia săpt...