Minelli lansează noul single „Could be something”

CoolNews, Muzică
share

Minelli, artista ce a reușit de-a lungul timpului să cucerească topurile muzicale din România, dar și din întreaga lume, lansează noul single „Could be something”, piesă compusă alături de Jordan Shaw și Will Simms la începutul acestui an. După o vară în care artista s-a bucurat de vibe-ul și energia oamenilor din concertele sale, Minelli este pregătită să livreze o nouă piesă potrivită pentru a-ți ridica starea de spirit și pentru a transforma orice zi monotonă într-o zi de care să te bucuri la maxim.

Piesa a luat naștere în Londra în timp ce eram într-o sesiune alături de doi artiști minunați: Will Simms & Jordan Shaw. Am vrut să facem o piesă care să facă oamenii să danseze din prima secundă în care o ascultă. Îmi doresc ca toți oamenii să aibă același vibe și să se bucure de piesă precum am făcut-o și noi în sesiune.” ne spune Minelli.

Piesa a fost compusă de Minelli alături de Jordan Shaw și Will Simm, producția finală fiind realizată de către Will Simms, producător ce a lucrat alături de artiști internaționali precum Aloe Blacc, The Pussycat Dools sau Lost Frequencies. Videoclipul piesei a fost regizat de către QUBA, David Mogan în rolul de DOP, iar producția finală a fost făcută de către Loops Production. Clipul este inspirat din cultura anilor ’80 ce îmbină perfect elementele specifice acelei perioade (aerobic și petrecere pe role) cu energia piesei.

Minelli este una dintre cele mai de succes cântărețe și compozitoare din Europa de Est din ultimii ani. „Rampampam”, single-ul premiat cu trei discuri de platina în Polonia, a fost unul dintre cele mai mare hit-uri ale anului 2021 în materie de muzică dance în Europa, reușind să domine topurile muzicale din CEE & CIS, ajungând până pe #4 în Top 200 Shazam Global. După succesul avut cu acest single, Minelli a revenit în atenția fanilor de peste tot din lume cu hit-urile „Nothing Hurts”, „MMM” și „Deep Sea” – single lansat alături de unul dintre cei mai mari DJi ai lumii, R3HAB. Pe lângă succesul avut cu aceste piese, Minelli se bucură și de un success din punctul de vedere al carierei de songwriter prolific, putându-se lăuda cu un șir impresionant de hit-uri scrise, precum UP & Flashbacks (INNA), F*ck That (Bastard) & Addicted (Sickotoy).

Articole similare

Molella x Gamuel Sori x Minelli - “Let's Dance (Volare)”: experiența electrizantă care te va face să...

"Let's Dance (Volare)" colaborarea dintre Molella, Gamuel Sori și Minelli este un imn electronic mol...

"Bug a Boo" - demascând iluzia glamour-ului cu Minelli

"Bug a Boo", cea mai nouă piesă semnată Minelli, se dezvăluie ca un imn electrizant care denunță făr...

Minelli se întoarce la versurile în limba română și lansează “picpocpac”

Minelli e româncă? Da, e artista aceea care cucerește scenele internaționale, acel songwriter de suc...