Confidenţialitate

Minelli este gata să cucerească cluburile & topurile cu “MMM”

CoolNews, Muzică, NEWS
share

Minelli își continuă aventura în lumea iubitorilor de muzică dance cu o nou single – MMM. După un an absolut remarcabil, plin de succese peste tot în Europa cu cele mai recente piese lansate, Minelli revine cu o nouă melodie gata să răsune-n cluburile din toată Europa.

 

Compusă alături de Viky Red, producătorul din spatele hit-ului Rampampam, MMM spune povestea unei relații toxice ajunse pe final.

Lansarea “MMM” vine însoțită și de un videoclip în regia lui Bogdan Daragiu, ajutat de Alexandru Mureșan în rol de DOP și de Loops Production care au asigurat producția video.

Minelli este una dintre cele mai de succes cântărețe și compozitoare din România din ultimii ani, cu un șir impresionant de hit-uri scrise, precum UP & Flashbacks (INNA), F*ck That (Bastard) & Addicted (Sickotoy). Cele mai recente lansări ale artistei – Rampampam & Nothing Hurts – au dominat topurile din toată lumea, adunând peste 120 de milioane de streams & 200 de milioane de views doar în ultimul an. Mai mult de atât, Rampampam s-a clasat pe locul #4 în topul Global Shazam.

Articole similare

Gran Error x Minelli îți acaparează playlist-ul de party cu “Chop Chop”

Gran Error și Minelli, două dintre cele mai apreciate acte din Europa de Est, colaborează pentru pie...

Minelli lansează noul single „Could be something"

Minelli, artista ce a reușit de-a lungul timpului să cucerească topurile muzicale din România, dar ș...

Minelli lansează un nou single - Confused

După o vară plină de concerte, dar și o colaborare cu R3HAB, unul din cei mai mari DJ din lume, Mine...