Confidenţialitate

Miley Cyrus anunță că este în siguranță după ce un fulger a lovit avionul care o transporta către Paraguay

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Miley Cyrus i-a asigurat pe fani că este bine, în urma un incident înfricoșător în care a fost implicată. Cântăreața a postat o imagine a avionului după ce a fost lovit de fulger, în timp ce zbura pentru a cânta în a doua zi a festivalului Asunciónico din Paraguay.

Pentru fanii mei și pentru toți cei care și-au făcut griji după ce au auzit despre zborul meu către Asunción: Avionul nostru a fost prins într-o furtună neașteptată și lovit de un fulger”, a scris Miley. De asemenea, a postat și un videoclip în care se pot vedea și fulgere înfricoșătoare de la fereastra avionului. „Echipa, trupa, prietenii și familia mea, toți cei care călătoreau cu mine, sunt în siguranță în urma aterizării de urgență.

La scurt timp mai târziu, artista a postat o imagine cu ceea ce părea a fi o mică gaură în fuzelajul avionului cu urme de arsuri în jurul lui, scriind: „Din păcate, nu am putut zbura în Paraguay. VĂ IUBESC.

În ceea ce privește festivalul, care s-ar fi bucurat de o primă ediție de după doi ani de pauză din cauza pandemiei de COVID-19, pe lângă pierderea lui Cyrus, organizatorii au fost nevoiți să anuleze ziua de deschidere a evenimentului de marți din cauza inundațiilor cauzate de o furtună majoră. Foo Fighters, Doja Cat și Machine Gun Kelly, erau doar câțiva dintre cei care ar fi trebuit să cânte.

FOTO: Profimedia / Agentie

Articole similare

[BREAKFAST] Un afacerist din Ucraina vinde brelocuri confecţionate din epava unui avion rusesc

Un afacerist ucrainean vinde în străinătate brelocuri pentru chei confecţionate din epava unui avion...

Miley Cyrus, la un pas de un moment stânjenitor pe scenă, în seara de Revelion: „Toată lumea se uită...

Nu funcționează chiar toate așa cum trebuie. O știe cel mai bine Miley Cyrus, fosta Hannah Montana, ...

Festivalul Electric Castle primește statutul de Superbrand

Festivalul Electric Castle primește statutul de Superbrand la prima ediție a Programului Superbrands...