Miley Cyrus anunță că este în siguranță după ce un fulger a lovit avionul care o transporta către Paraguay

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Miley Cyrus i-a asigurat pe fani că este bine, în urma un incident înfricoșător în care a fost implicată. Cântăreața a postat o imagine a avionului după ce a fost lovit de fulger, în timp ce zbura pentru a cânta în a doua zi a festivalului Asunciónico din Paraguay.

Pentru fanii mei și pentru toți cei care și-au făcut griji după ce au auzit despre zborul meu către Asunción: Avionul nostru a fost prins într-o furtună neașteptată și lovit de un fulger”, a scris Miley. De asemenea, a postat și un videoclip în care se pot vedea și fulgere înfricoșătoare de la fereastra avionului. „Echipa, trupa, prietenii și familia mea, toți cei care călătoreau cu mine, sunt în siguranță în urma aterizării de urgență.

La scurt timp mai târziu, artista a postat o imagine cu ceea ce părea a fi o mică gaură în fuzelajul avionului cu urme de arsuri în jurul lui, scriind: „Din păcate, nu am putut zbura în Paraguay. VĂ IUBESC.

În ceea ce privește festivalul, care s-ar fi bucurat de o primă ediție de după doi ani de pauză din cauza pandemiei de COVID-19, pe lângă pierderea lui Cyrus, organizatorii au fost nevoiți să anuleze ziua de deschidere a evenimentului de marți din cauza inundațiilor cauzate de o furtună majoră. Foo Fighters, Doja Cat și Machine Gun Kelly, erau doar câțiva dintre cei care ar fi trebuit să cânte.

FOTO: Profimedia / Agentie

Articole similare

[BREAKFAST] O tânără a îmbrăcat peste 6 kg de haine ca să scape de taxa de bagaje în avion

Necazurile legate de bagaje sunt o problemă fără sfârșit pentru călători, pasagerii încercând adesea...

Festivalul Massif, un succes chiar de la prima ediție. Peste 38.000 de participanți în cele 3 zile d...

Prima ediție a festivalului Massif a adunat peste 38.000 de iubitori ai muzicii, distracției și munt...

AFLĂ CELE MAI RAPIDE MODALITĂȚI DE A AJUNGE LA MASSIF, ÎN 3-5 MARTIE 2023

Organizatorii anunță toate opțiunile de transport și programul complet al autobuzelor care vor circu...