Confidenţialitate

Mihai Bendeac lansează împreună cu mama sa, Emilia Bendeac, cartea autobiografică

Celebrități, CoolNews
share

Mihai Bendeac decide să se prezinte lumii printr-o autobiografie al cărei co-autor este chiar mama sa. Emilia Bendeac este, de fapt, cea care a dat startul proiectului autobiografic, inspirându-și fiul cu propriile scrieri. Ulterior, Mihai Bendeac a decis să le integreze la finalul fiecărui capitol, ca un fel de epilog.

”Jurnalul unui Burlac. Conversații cu mama”
este o carte despre care Bendeac spune că va fi foloită în scopuri caritabile, toate încasările urmând să fie donate. Unul dintre primele proiecte va fi renovarea secției de oncologie pediatrică din cadrul spitalului Fundeni.

“Varianta ideală pentru mine ar fi că oamenii să cumpere cartea și să nu o citească. De cumpărat, mi-aș dori să o cumpere pentru că realizarea dezideratului caritabil are o importantă deosebită. Aș vrea, totuși, să n-o citească pentru că mi s-a făcut frică. Iubesc sinceritatea. Dar excesul de sinceritate îți poate face rău. În cazul în care o vor citi, îi rog să mă ierte. Și pe mama o rog să mă ierte.

Ce-a vrut ea și ce-am făcut eu… Cu toate astea, de zâmbit, e posibil să zâmbiți. De emoționat, e posibil să va emoționați. Mai departe… scrie în carte. Dacă veți găsi anumite întâmplări sau păreri a fi deranjante, șocante, revoltătoare, vulgare, imorale sau complet ireverențioase… AIA E!

Îi mulțumesc mamei pentru încredere. Mulțumesc editurii pentru gestul superb de a dona și veniturile lor. Mulțumesc anticipat cititorilor care vor alege să o cumpere si să n-o citească. Faceți un lucru superb!”, transmite Mihai Bendeac.

Articole similare

Viorica Dăncilă va publica o carte despre perioada în care a fost prim-ministru

Fostul prim-ministru, Viorica Dăncilă, a scris pe pagina de Facebook faptul că va publica o carte în...

Mihai Bendeac lansează împreună cu mama sa, Emilia Bendeac, cartea autobiografică

Mihai Bendeac decide să se prezinte lumii printr-o autobiografie al cărei co-autor este chiar mama s...

Peste 66.000 de euro pentru "Harry Potter şi Piatra Filozofală"

Un exemplar din prima ediţie a cărţii "Harry Potter şi Piatra Filozofală" a fost vândut la licitaţie...