Meta lansează noi instrumente pentru adolescenți și părinți pe Instagram, în România

CoolNews, NEWS, Tech
share

Meta tocmai a anunțat lansarea unor noi instrumente și resurse concepute pentru a sprijini părinții, tutorii și adolescenții pe Instagram.

Anunțul include:

 

 • Lansarea instrumentelor de supraveghere parentală pe Instagram: Meta lansează astăzi instrumentele de supraveghere parentală pe Instagram. Această suită de instrumente permite părinților și tutorilor să:

 

  • Trimită adolescentului o invitație pentru a-i putea supraveghea contul sau să accepte o invitație de la adolescent
  • Să vadă cât timp petrece adolescentul pe Instagram în fiecare zi – și să stabilească limite zilnice
  • Să programeze pauze la anumite ore în timpul zilei
  • Să vadă pe cine urmărește adolescentul și, de asemenea, cine îl urmărește pe el
  • Să primească o notificare atunci când adolescentul alege să distribuie o postare, raportează un cont sau o postare, inclusiv persoana care a fost raportată și tipul de conținut.

 

 • Lansarea Centrului pentru Familie: Părinții din România și din întreaga lume vor putea vizita Centrul pentru familie, ce conține materiale concepute de experți pentru a-i ajuta pe adolescenți și părinți să navigheze în lumea digitală.

 

 • Noi funcții care îi ajută pe adolescenți să își gestioneze mai bine timpul pe Instagram: Meta testează noua sa funcție nudge la nivel global, care îi va încuraja pe adolescenți să urmărească alt subiect dacă se uită în mod repetat la același tip de conținut pe Explore. Deși în prezent este la nivel de testare, compania dorește să lanseze această funcție în curând.

Meta a publicat recent și mai multe detalii despre cadrul după care se ghidează pe măsură ce dezvoltă funcții pentru tineri. Compania a creat acest proces pentru a-i ajuta să aplice Convenția ONU privind Drepturile Copilului (UNCRC) în dezvoltarea produsului. Cadrul utilizat de echipele de la Meta este un ghid despre modul de aplicare a acestui standard pe parcursul dezvoltării experiențelor digitale pentru persoanele cu vârsta sub 18 ani.

Meta a conceput toate noile funcții prin contribuția adolescenților, părinților, experților și factorilor de decizie și va continua să lucreze în colaborare cu aceștia pentru a răspunde nevoilor tinerilor pentru toate aplicațiile sale.

Articole similare

Peste 700 de copii veniți din toată țara vor anima cei 50 000 de spectatori prezenți la meciul Român...

Marți, 21 noiembrie, pe Arena Națională, Cantus Mundi și Federația Română de Fotbal readuc în tribun...

Câţi bani câştigă celebrul Lionel Messi din Instagram. Cât cere fotbalistul pentru o singură postare...

Vedeta argentiniană furnizează acum cel mai bine plătit spectacol din fotbalul american, după ce sep...

Elon Musk este din nou tată. „Techno Mechanicus” este numele celui de-al zecelea copil al miliardaru...

Despre Elon Musk se știe că este fondatorul Tesla și SpaceX, proprietarul X, unul dintre cei mai bog...