Met Gala 2024: Cele mai spectaculoase apariții. Cât a costat un bilet la dineu

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Imprimeurile florale și modelele inspirate din natură au fost punctul central al Galei Muzeului Metropolitan din New York – Met Gala 2024. Această eveniment, care are ca scop strângerea de fonduri, este celebru pentru extravaganța sa și pentru defilările de modă spectaculoase.

Invitații au căutat să se conformeze temei anului și să-și exprime creativitatea prin ținutele lor, înainte de a participa la dineul de gală și de a dona pentru muzeu. Recordul de încasări a fost stabilit anul trecut, când s-au strâns 22 de milioane de dolari pentru cauza nobilă.

De la Bad Bunny la Jennifer Lopez, valul de celebrități a început să defileze la Metropolitan Museum, într-un eveniment filantropic de neratat în New York. Bad Bunny, cunoscut pentru stilul său distinct și pentru influența sa puternică în industria muzicală, a fost unul dintre primii care a pășit pe treptele muzeului, purtând o ținută închisă la culoare și un buchet de flori, în armonie cu tema serii.

Evenimentul a avut loc în contextul demonstrațiilor zilnice din campusurile universitare americane împotriva războiului Israelului în Gaza. În ciuda protestelor, sute de fani și curioși au fost prezenți pentru a observa celebritățile la această intersecție între modă, mondenități și filantropie.

Tema serii, „Frumusețile adormite”, și codul vestimentar, „Grădina timpului”, au inspirat designerii să-și pună imaginația la treabă și să creeze ținute spectaculoase. Printre celebritățile așteptate la eveniment s-au numărat Rihanna, Zendaya și Aya Nakamura, care au atras atenția cu aparițiile lor impresionante și stilul lor inconfundabil.

Potrivit The New York Times, un loc la dineul din acest an costă 75.000 de dolari, o masă întreagă 350.000, iar ediţia precedentă a adus încasări de aproximativ 22 de milioane de dolari.

Evenimentul Met Gala este unul dintre cele mai prestigioase din lumea modei și a filantropiei, contribuind la finanțarea departamentului de modă al muzeului. Prin intermediul tehnologiei avansate, expoziția a reușit să aducă la viață „frumusețile adormite” și să prezinte piese de colecție din istoria modei într-un mod inovator și captivant.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Organizația „La Blouse Roumaine” acuză brandul Louis Vuitton că folosește modelul cămășii din Mărgin...

Controverse în lumea modei! Brandul Louis Vuitton folosește modelul cămășii din Mărginimea Sibiului ...

Portalul prin care cei din Dublin și New York se puteau vedea live a fost închis după câteva zile. C...

Un portal inovator care a adus împreună locuitorii din Dublin și New York într-o interacțiune direct...

Madonna, dată din nou în judecată de către fani. Ce a mai făcut de această dată

Madonna se confruntă din nou cu o acțiune în justiție din partea fanilor, de data aceasta pentru un ...