Meghan Markle şi prințul Harry au stabilit botezul fiului lor

CoolNews
share

Micuțul Archie Mountbatten-Windsor va fi botezat sâmbătă, pe 6 iulie, în capela Saint George de la Castelul Windsor, unde s-au căsătorit părinții lui anul trecut. Tot acolo a fost botezat și tatăl lui, prințul Harry, în 1984.

Bebelușul va purta o ținută replică a celei comandate de Regina Victoria în 1841 pentru botezul fiicei sale, prințesa Victoria. De atunci, această replică făcută din mătase și dantelă a fost purtată de 62 de bebeluși regali, printre care și regina Elisabeta a II-a la botezul ei din 1926, precum și de prinții William și Harry la ceremoniile lor de botez.

În timpul ceremoniei, pe capul lui Archie va fi vărsată apă adusă din râul Iordan. Aceasta va fi turnată dintr-o carafă din argint aurit folosită la botezul tuturor copiilor regali, începând cu prințesa Victoria în 1841.

Ceremonia ar putea să fie oficiată chiar de arhiepiscopul de Canterbury.

The Sunday Times, scrie că regina Elisabeta a II-a va lipsi de la ceremonie pentru că deja își stabilise programul când a aflat de botezul strănepotului.

Vor veni să-l celebreze pe Archie, bunicul său Charles al Marii Britanii și soția lui Camilla, precum și bunica din partea mamei, Doria Ragland care va sosi special din SUA.

Nu se știe încă cine va fi nașa lui Archie. În presa din Marea Britanie circulă zvonul că Meghan Markle ar alege dintre jucătoarea americană de tenis Serena Williams și stilista Jessica Mulroney, prietene apropiate ale ei.

La ceremonie vor fi în total 25 de persoane.

Articole similare

Apariție de senzație a lui Meghan Markle la un eveniment - VIDEO

Meghan Markle a întors toate privirile la prima apariție publică după interviul în care a recunoscut...

Meghan Markle va edita o revistă celebră - VIDEO

Numărul de septembrie al revistei Vogue UK  va avea unul dintre cele mai puternice mesaje pentru fem...

Au fost făcute publice primele poze de la botezul primului fiu al prințului Harry cu Meghan Markle

Archie Mountbatten, primul născut al cuplului Harry - Meghan Markle a fost botezat sâmbătă la capela...
X