Confidenţialitate

Meghan Markle şi prințul Harry au stabilit botezul fiului lor

CoolNews
share

Micuțul Archie Mountbatten-Windsor va fi botezat sâmbătă, pe 6 iulie, în capela Saint George de la Castelul Windsor, unde s-au căsătorit părinții lui anul trecut. Tot acolo a fost botezat și tatăl lui, prințul Harry, în 1984.

Bebelușul va purta o ținută replică a celei comandate de Regina Victoria în 1841 pentru botezul fiicei sale, prințesa Victoria. De atunci, această replică făcută din mătase și dantelă a fost purtată de 62 de bebeluși regali, printre care și regina Elisabeta a II-a la botezul ei din 1926, precum și de prinții William și Harry la ceremoniile lor de botez.

În timpul ceremoniei, pe capul lui Archie va fi vărsată apă adusă din râul Iordan. Aceasta va fi turnată dintr-o carafă din argint aurit folosită la botezul tuturor copiilor regali, începând cu prințesa Victoria în 1841.

Ceremonia ar putea să fie oficiată chiar de arhiepiscopul de Canterbury.

Advertisement

The Sunday Times, scrie că regina Elisabeta a II-a va lipsi de la ceremonie pentru că deja își stabilise programul când a aflat de botezul strănepotului.

Vor veni să-l celebreze pe Archie, bunicul său Charles al Marii Britanii și soția lui Camilla, precum și bunica din partea mamei, Doria Ragland care va sosi special din SUA.

Nu se știe încă cine va fi nașa lui Archie. În presa din Marea Britanie circulă zvonul că Meghan Markle ar alege dintre jucătoarea americană de tenis Serena Williams și stilista Jessica Mulroney, prietene apropiate ale ei.

La ceremonie vor fi în total 25 de persoane.

Articole similare

Prinţul William şi Kate Middleton și-au lansat canal de YouTube

Prinţul William şi Kate Middleton sunt acum și pe YouTube. Ei şi-au lansat propriul canal oficial...

Expert Regal: Prințul Harry regretă și se simte jenat de interviul acordat în Statele Unite ale Amer...

Prințul Harry a fost „rănit și supărat” în legătură cu modul în care soția sa a fost tratată de Fami...

Meghan Markle și Archie au vorbit cu Regina înainte de înmormântarea Prințului Philip

În timp ce Meghan Markle nu a putut participa la înmormântarea prințului Philip sâmbăta trecută, Meg...