Confidenţialitate

Meghan Markle, despre cum tratează presa Casa Regală: Rasismul și impolitețea nu sunt la fel

Celebrități
share

Meghan Markle și Prințul Harry au vorbit, într-un interviu exclusiv pentru Oprah, despre scandalurile care i-au condus la ieșirea din cadrul Casei Regale.

Prințul Harry acuză presa din Marea Britanie că e rasistă, iar Meghan spune că este o diferență enormă între lucrurile prin care a trecut ea și lucrurile prin care a trecut Kate Middleton.

„Kate a fost numită„ Waity Katie”, în timp ce aștepta să se căsătorească cu William. Îmi imaginez că a fost groaznic.”, spune Meghan

„Mulți membri ai Casei Regale ar putea afirma că au avut parte de lucruri nepoliticoase. Nepoliticos și rasist nu sunt la fel. Iar, de asemenea, au avut și o echipă de presă care continua să fie de partea lor, chiar dacă știau că lucrurile pe care le spun nu sunt adevărate. În cazul nostru nu s-a întâmplat asta.„, mai adaugă Meghan.

Totodată, Meghan a rememorat momentul în care a întâlnit-o pentru prima dată pe regina Elisabeta a II-a şi a mărturisit că a fost surprinsă atunci când prinţul Harry i-a spus că trebuia să facă o reverenţă atunci când urma să o salute pe suverana britanică.

„Nu m-am gândit că acest lucru se petrecea şi într-un cadru privat. I-am spus: ‘Dar este bunica ta’. El mi-a răspuns: ‘Este regina’. Acela a fost cu adevărat primul moment când am început să înţeleg”, a declarat Meghan Markle.

„Nu ştiu cum ar putea ei să se aştepte după atât de mult timp că noi vom continua să păstrăm tăcerea dacă se dovedeşte că există un rol activ pe care familia regală îl joacă în propagarea unor afirmaţii false despre noi”, a continuat soţia prinţului Harry.

Articole similare

Audiențe imense pentru ”The Crown”, datorită interviului cu Meghan și Harry

Controversatul interviu pe care Meghan Markle şi prinţul Harry i l-au acordat lui Oprah Winfrey își ...

Prințul Harry a ajuns în Marea Britanie și a intrat în carantină

Prințul Harry a aterizat în Marea Britanie înainte de înmormântarea prințului Philip de sâmbătă. ...

UK: 75% dintre adulți s-au vaccinat. Liber la pub de azi, număr de rezervări record

Englezii au liber la pub de astăzi. Localurile se deschid după aproape 4 luni de carantină. Va...