Markus Schulz – special Guest Mix la Virgin Radio Romania – DOWNLOAD FULL MIX

Muzică
share

Markus Schulz is a man on a mission! Este tipul care a visat să întâlnească lumea…iar acest vis ar putea fi posibil. În acest moment ocupă locul 13 în DJ Mag Top 100 DJs Poll și locul 5 în clasamentul TranceAddict (Top 250 DJs Poll), iar Markus a avut privilegiul de a călători în mai toate țările lumii, performând în stilul său caracteristic – dark, moody, melodic trance”.

În ultimii ani Markus a traversat globul – din Australia până în Rusia și chiar mai departe – China și Trinidad. La aceste apariții se adaugă rezidența din Miami. Pe Schulz l-am putut găsi și în Ibiza (Amnesia), The Two Tribes Tour în Australia și Noua Zeelanda; Tomorrowland în Belgia; Mysterland și Trance Energy în Olanda; Nature One în Germania; Distant Heat în Iordania, dar și în cluburi din Kuala Lumpur, România, Cehia, Mexic, Suedia, Finlanda, Ungaria, Slovacia, UK, Boston, Los Angeles, New York and the list goes on.

„Global DJ Broadcast” este un show radio săptămânal, care poate fi ascultat la peste 30 de stații radio din întreaga lume. GDJB are două ore, în care Markus Schulz vine cu „Ibiza Summer Sessions” (un set special cu care a debutat în 2006); DJ-ul a vrut să transmită fanilor dance acel „summer feeling” din Ibiza. Pentru fiecare ediție, Schulz a plănuit apariția unui guest DJ, care performează în a doua parte a show-ului și a ales crema muzicii electronice: Duderstadt, Max Graham, Glenn Morrison, Blake Jarrell, Gareth Emery, Superbass, First State, Activa, Mat Zo, Super8 & Tab, Cosmic Gate, Simon & Shaker, Mark Knight, Martin Roth, Kyau & Albert, Matt Darey, Wippenberg, Nic Chagall, Ronski Speed, James Zabiela, Signalrunners, The Thrillseekers, Simon Patterson, Lange, Gabriel & Dresden, Deep Dish, Marco V, Sander Van Doorn, Paul van Dyk, Marco Bailey, Andrew Bennett, Nick Warren, Rank 1, Andy Moor, Agnelli & Nelson, Ferry Corsten, Sonyc Division…it’s enough?

Misiunea „GDJB” a fost să aducă Ibiza celor care nu au putut fi acolo să simtă mood-ul sound-ului balearic…and it worked! With no plans for slowing down anytime soon, Markus just might meet the world after all…

Dupa un an 2015, cu multe hituri vocal-trance, cu o compilație mixată pentru Ministry of Sound cu turnee mondiale de succes, Markus Schulz merge mai departe și lansează Watch The World, cel mai complex album al său, în 2016.

“Dupa lansarea celor cinci albume anterioare, am vrut ca “Watch The World” să reflecte momentele speciale din viața mea, din perioada copilăriei și pâna la îndeplinirea visului de a deveni DJ. Mi-am dorit un album complex, atât prin colaborările cu producători din România și alte zone ale lumii, versuri scrise cu suflet, cât și a vocilor alese cu mare tact. Materialul audio conține 17 piese, povești extraordinare ce așteaptă să fie ascultate de fiecare dintre voi”, a declarat Markus Schulz despre al șaselea său album.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Pe 11 februarie, la „TrancENDance” powered by Virgin Radio Romania, Markus Schulz urcă pe scenă la Arenele Romane alături de Snatt&Vix și Adina Butar într-un show care face parte din turneul mondial de promovare al noului album „Watch The World„.

DOWNLOAD FULL MIX

Articole similare

[BREAKFAST] Microscopic Handbag, sau cum arată cea mai mică „poșetă” din lume

O casa de modă a scos pe piață Miscroscopic Handbag, geanta microscopică măsoară doar 657 pe 222 pe ...

[BREAKFAST] Glumele cu cheiloși interzise în UK: „Este hărțuire sexuală!”

Căderea părului este mult mai răspândită în rândul bărbaților decât al femeilor, așa că folosirea ac...

„Unde ești...” împlinește 20 de ani! Raoul Russu a adus o variantă nelansată, în Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...