Confidenţialitate

Mark Zuckerberg o dă pe fotbal

Celebrități, CoolNews
share

Mark Zuckerberg e gata să pună pe masă 1,13 miliarde de euro pentru vicecampioana Angliei, Tottenham. Fondatorul Facebook ar fi interesat să cumpere clubul englez de fotbal.

The Sunday Times scrie că un fond de investiții din State, deținut de Zuckerberg, are în vedere să investească 1,13 miliarde de euro pentru achiziție. Ar fi vorba de compania Iconiq Capital, un fond de investiții cu sediul în San Francisco, administrat din umbră de câțiva miliardari din SUA, printre care și Zuckerberg.

Shurubel e convins că prima schimbare pe care fondatorul Facebook o va face la echipă va fi legată de echipament: ”O să-i îmbrace pe toți jucătorii în blugi și în tricouri gri, cum are el”.

Cei de la Iconiq Capital se interesează de londonezi de prin 2014, însă Joe Lewis, proprietarul lui Tottenham, pare decis să nu dea clubul pentru mai puțin de două miliarde de lire sterline.

Investiția vine după ce Zuckerberg a anunțat, acum două luni, că a mai cheltuit câteva miliarde de dolari pentru tehnologia care presupune inserarea imaginilor virtuale în lumea reală. Când totul va fi gata, Facebook îți va afișa meniul la restaurant, îți va pune abur virtual deasupra ceștii cu cafea sau îți va afișa opere de artă 3D pe un perete gol.

Planul este Facebook este să te scape de orice dispozitiv cu ecran, de la smartphone la televizor.

Articole similare

Unde se vor vedea în România următoarele două Campionate Europene

UEFA EURO 2024 se va disputa în Germania, iar gazda UEFA EURO 2028 este preconizat să fie anunțată î...

Finala EURO 2020: Italia - Anglia

UPDATE: Italia este noua campioană europeană, după ce a învins echipa Angliei cu scorul de 3-2 la lo...

EURO 2020: Italia, prima finalistă

Italia s-a calificat în finala Campionatului European de Fotbal, marţi seara, după ce a învins selec...