Mark Stam lansează piesa „Impar”- VIDEOCLIP

Muzică
share

„Impar”, cel mai recent single pe care artistul  Mark Stam, îl lansează astăzi vorbește despre indiferența în iubire și despre cât de dureroase pot fi sentimentele neîmpărtășite.

„Impar este imnul singurătății, e un cântec vampiresc, poate e un pic mai provocator și frivol decât celelalte piese, dar e o ipostază nouă, o piesa mai matură. Eul nu suferă din dragoste, nu e îndrăgostit, ci este rece precum o piatră. Cred că noi toți ne putem regăsi în această piesă, fie că am trecut, fie că trecem la un moment dat prin zona aceasta, în care inima este parcă scoasă din priză, în care nu mai simți nimic.”, a transmis Mark Stam.

Piesa a fost scrisă și realizată împreună cu The Motans si Marco&Seba într-un weekend din martie, în urma unei întâlniri amicale, care s-a transformat într-una de compoziție.

„Atât piesa, cât și clipul au fost o provocare, începând cu textul și terminând cu styling-ul de haine din clip, dar am încercat cu toții să creăm ceva original, cât mai adevărat și aproape de modul ‘impar’ de viață”, a mai declarat Mark Stam.

În luna februarie a acestui an, Mark Stam a lansat piesa „Doar Noi” ft. Alina Eremia, inspirată din viața lui.

 

Articole similare

Mark Stam lansează „Ultima oară” – o melodie perfectă pentru o vacanță a sentimentelor

Mark Stam lansează piesa „Ultima oară”, o poveste despre relațiile toxice și formele iubirii. Vacanț...

Mark Stam lansează ”Nesimțit” - VIDEO

Când simți că viața nu are destule momente pe care să le petreci cu cea care îți este dragă, parcă î...

Mark Stam lansează piesa "Impar"- VIDEOCLIP

„Impar", cel mai recent single pe care artistul  Mark Stam, îl lansează astăzi vorbește despre indif...
X