Mark Azekko lansează impreună cu Eneli si Tobi Ibitoye single-ul „J’ai besoin de toi”

Muzică
share

Mark Azekko lanseaza al doilea single din cariera, un featuring fresh cu Eneli si Tobi Ibitoye„J’ai besoin de toi”. Piesa este insotita de un videoclip cool, filmat in Romania, care completează mood-ul misterios al single-ului. Cu versuri in limba franceza si un sound ce combina elemente dance, „J’ai besoin de toi” este compusa in studiourile DeMoga Music de catre Mark Azekko, Eneli, Toby Ibitoye si Florian Rus, iar productia piesei a fost realizata integral de catre Mark Azekko.

„Am reusit sa aduc la viata acel french flavor alaturi de doi dintre cei mai talentati artisti si songwriteri, Eneli si Tobi Ibitoye. Totul a inceput sa se contureze ca un tablou care vorbeste despre experientele prin care trecem pe parcursul vietii. Chiar daca se intampla ceva bun sau rau, fiecare moment este o lectie care iti va imbunatati viata in viitor si constatam ca de cele mai multe ori avem nevoie de cineva alaturi de care sa ne dezvoltam in armonie”, marturiseste Mark Azekko.

„Este pentru prima oara cand scriu o piesa de dragoste in limba franceza. Sper ca publicul sa vibreze la acest mix intre inspiratia orientala si accentele urbane moderne”, adauga Eneli.

Mark Azekko este producator si artist in echipa DeMoga Music din 2013. Atunci cand vorbim despre productie si sound, l-am putea integra pe Mark Azekko la categoria “perfectionisti” in muzica, iar sound-ul sau l-a condus spre colaborari cu artisti mari din Romania si nu numai. Printre cei alaturi de care a lucrat ca producator se numara Andra, Lidia Buble, Ruby, Malin Johansson, un artist si scriitor suedez foarte popular, dar si INGA. In urma cu un an, Mark a lansat alaturi de Misha Miller „Insane”, o productie EDM cu influente pop, ce vorbeste despre consecintele unei relatii esuate. Tot in 2018, Azekko a urcat pe scena UNTOLD in fata a mii de oameni.

Artista si compozitoare, Eneli a colaborat cu Vanotek pentru hituri precum „Back to me” si „Tell me who”, cu Manuel Riva pentru „Mhm, mhm” si Mahmut Orhan pentru „Save me”, piese ce au cucerit topurile muzicale si au adunat sute de milioane de view-uri pe YouTube.

Tobi Ibitoye este un artist nigerian nascut in Abuja, care locuieste in Bucuresti. Si-a descoperit pasiunea pentru muzica in 2015, cand a participat la ,,Vocea Romaniei” in echipa Smiley. Au urmat piese precum „Miss You”, „Loving Me” si „Come Home”, dar si colaborarea cu Gabriel M pentru „Faith”.

Articole similare

ENELI lanseaza single-ul „Oh My God" și anunță lansarea albumului ei de debut

ENELI, una dintre cele mai promițătoare voci din peisajul muzical contemporan, își încântă fanii cu ...

Manuel Riva și Eneli lansează single-ul și videoclipul „Strangers to Lovers”

După succesul internațional al single-ului „Mhm Mhm”, Manuel Riva revine la tema să specifică – univ...

Tobi și Feli îți spun „Baby Come Back”

Nu puteam să lăsăm vara să treacă fără să-i oferim încă un super ritm. Tobi și Feli ne răcoresc cu o...