Confidenţialitate

Mario Fresh continuă călătoria muzicală cu „Floarea Mea”, cea de a doua piesă de pe primul său EP

CoolNews, Muzică, NEWS
share

La aproape două săptămâni din momentul lansării piesei „M-am trezit plângând”, prima piesă de pe EP-ul ce poarta numele „Singurătate”, Mario Fresh continuă călătoria muzicală cu single-ul „Floarea Mea”.

Compusă de către artist alături de Matei-Anton Vasiliu, Florina-Lorena Stoian și Silviu Măzărel, „Floarea Mea” reprezintă a doua parte a poveștii ce dezvăluie o latură mai sensibilă a artistului. EP-ul ce va conține trei piese și va fi disponibil online în curând este dedicat tuturor oamenilor care au sufletul rănit.

„Mă bucur să vă anunț că tocmai s-a lansat «Floarea Mea», cea de a doua piesă de pe EP-ul «Singurătate» pe care l-am pregătit pentru voi. Pot să vă spun că este o piesă sensibilă și încărcată emoțional, ce vine ca o continuare a primei piese «M-am trezit plângând». De abia aștept să o ascultați și sper ca «Floarea Mea» să ajungă la inimile voastre, așa cum a ajuns și la inima mea”, spune artistul despre cea de a doua piesă de pe EP.

Mario Fresh este artistul care a cucerit publicul cu numeroase hituri precum „Brațe străine” (alături de Andra), „Săracă inima mea”, „Dacă pleci”, „Ne mințim”, „Solo” și „Chitara mea”, o reinterpretare a single-ului „Să cântăm, chitara mea”, una dintre cele mai iubite melodii ale tuturor timpurilor. A urmat „Adu-mi soarele”, o piesă pentru toți cei care se simt pierduți atunci când persoana pe care o iubesc pleacă, „Bine de tot”, un proiect plin de culoare, cu o energie incredibilă și „Deziubește-mă” (alături de MIRA), o baladă puternică, plină de însemnătate, care a cucerit topurile de specialitate.

 

Articole similare

După hit-ul verii, „Necesar”, Mario Fresh și Renvto continuă colaborarea și lansează „In The Light”...

Mario Fresh are doar surprize pentru fanii săi. În ultimul timp, artistul lansează hit după hit, iar...

Smiley a cântat alături de Gina Pistol pe scena de la Sala Polivalentă! Peste 5000 de spectatori car...

Peste 5000 de spectatori care au cântat, au dansat și au trăit mai bine de 2 ore alături de Smiley, ...

Mario Fresh lansează „M-am trezit plângând”, prima piesă de pe EP-ul pe care artistul îl pregătește...

După ce a cucerit Trending-ul de pe YouTube și clasamentele muzicale cu „Umbre”, single de succes pe...