Advertisement
Advertisement

Maria Grapini continuă lupta cu Times New Roman

CoolNews, Viral
share

Oricine intră pe Times New Roman poate citi avertismentul că nu este un site de știri și că „acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile”. Toată lumea, mai puțin Maria Grapini .

Europarlamentarul Maria Grapini vrea să dea în judecată TNR pentru un articol de satiră.

Dacă înainte de comentariul postat de Maria Grapini articolul avea câteva sute de reacții, după ce aceasta a adăugat amenințările sale la adresa cunoscutului site de umor, acesta s-a viralizat rapid și a ajuns între cele mai discutate subiecte ale zile, dar și una dintre cele mai redistribuite imagini din Internetul românesc.

Times New Roman se prezintă drept ”cotidian independent de umor voluntar”, ceea ce însă nu a fost observat de Maria Grapini , care a considerat că citește o știre, nu un articol de satiră.

”Daca nu veti sterge aiureala postata si nu veti dezmiti va voi da in judecata! Stiti bine ca exista lege pentru stiri false!”, a transmis, printr-un comentariu, Maria Grapini .

După mai multe mii de reacții și alte comentarii, Times New Roman a revenit cu o captură și un comentariu ironic.

Toate paginile site-ului Times New Roman, inclusiv cea pe care a apărut articolul cu numele europarlamentarului român au următoarea precizare: ”Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile.

De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă”.

Articolul a venit în contextul în care politicianul ungar Jozsef Szajer a demisionat din partidul la putere în Ungaria al premierului Viktor Orban după ce a participat la o petrecere ilegală din Bruxelles descrisă de presă drept „o orgie” într-o perioadă de lockdown.

”25 de bărbaţi goi” au fost găsiţi la etajul unui bar situat în centrul oraşului Bruxelles, conform La Derniere Heure.

Unul dintre participanţi, membru al Parlamentului European, a încercat să fugă prin jgheabul de la acoperişul clădirii la sosirea poliţiei, dar a fost reţinut de o patrulă venită ca întăriri.

„Bărbatul avea sânge pe mâini, posibil să se fi rănit în timp ce fugea”, a precizat la rândul său Parchetul din Bruxelles, care l-a identificat pe fugar doar cu iniţialele, S.J., născut în 1961.

Într-un comunicat dat publicităţii marţi, Szajer a confirmat că s-a folosit de funcţia sa de eurodeputat în timpul arestării şi a explicat că a fost apoi condus la domiciliu de poliţie.

Conform parchetului, circa 20 de persoane au fost sancţionate în total.

Jozsef Szajer a demisionat din Parlamentul European şi a declarat că se retrage din viaţa politică.

Articole similare

„Baby Shark” a trecut de 10 miliarde de vizualizări pe YouTube

„Baby Shark” a mușcat bine de tot din competiție! Videoclipul celei mai catchy melodii pentru copii ...

Ouă prăjite în varianta Tik Tok! Ce ingredient special folosesc influencerii? - VIDEO

Fiecare rețea socială are modul ei de a-și ține aproape userii, iar Tik Tok se pare că se pricepe ce...

VIRAL: O fată de 17 ani a dezechilibrat un urs de pe gardul casei, ca să își salveze câinii

Un video a făcut înconjurul internetului, cu o fată de 17 ani care efectiv s-a aruncat peste gardul ...