Confidenţialitate

Marcel Vela, declarație controversată: Când vedeți că cineva strănută și nu are mască puteți suna la 112

NEWS
share

Prezent într-un podcast la George Buhnici, Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a vorbit depre obligativititatea purtării măștii în spațiile publice și despre eventuale sancțiuni pentru cei care strănută în metrou fără să aibă o protecție.

George Buhnici: „Dacă vedem lângă noi în metrou pe cineva fără mască și strănutând? Poate face o glumă proastă sau poate fi infectat. Ce facem în momentul acela?”

„La toate gurile de metrou o sa avem și oameni de ordine. Puteți suna instant la 112 (dacă vedeți pe cineva în metrou fără mască – n.red.). Dacă nu are mască și strănută poate avea dosar penal. A avut un comportament care s-a încadrat în zona penalului și a contribuit la răspândirea bolilor cu bună știință. Adică a și strănutat și n-a avut nici mască.

Noi nu intrăm în cazarmă, vom apăra cetățenii. Vom fi prezenți în stradă și vom avea și masuri coercitive pentru fiecare faptă. Am găsit formula parlamentară pentru a nu intra în conflict”, a afirmat Vela intr-o discutie pe canalul de YouTube al lui George Buhnici.

Articole similare

Cum arată stațiile de metrou de pe M5 - GALERIE FOTO

Curios cum arată cea mai nouă magistrală de metrou, dincolo de imaginile arătate la inaugurarea ofic...

Astăzi poți călători gratuit cu metroul din Drumul Taberei

După 17 miniştri, 8 directori Metrorex şi 5 ani de întârzieri, magistrala M5 e în sfârşit deschisă. ...

VIRAL: Cele mai bune glume despre deschiderea metroului din Drumul Taberei

Metroul din Drumul Taberei s-a deschis astăzi în compania Președintelui, Primului Ministru, a mai mu...