Confidenţialitate

Manuel Riva anunță că va lansa album nou în februarie – VIDEO

Celebrități, CoolNews
share

Manuel Riva ne-a spus ce va face de sărbători, dar și care îi sunt planurile pentru 2020. El e aproape gata cu the next album și prin februarie cel mai probabil îl va lansa, după cum ne-a spus în direct la Virgin Radio Romania.

DJ-ul Manuel Riva a spus prezent la Maratonul lui Niculae – ediția cu numarul 5 și nu a putut să scape și de testul de cultură generală Wall Of Stars.

Manuel Riva a acceptat toate provocarile lui Andrei Niculae și a strâns punctajul maxim la challange-ul Wall Of Stars, arătând că se descurcă chiar tare bine la capitolul istorie.

Ultima întrebare, ”Cine a inventat stiloul?”, a părut că l-a pus puțin pe ganduri pe Manuel Riva, dar aparent s-a jucat cu noi și a venit rapid cu răspunsul. Cu ajutorul lui Petrache Poenaru al a reușit sa ia toate cele 500 de puncte și ajungă on top of Wall Of Stars.

În caz că nu știai, românul Petrache Poenaru a fost inventatorul stiloului, cu toate că pe plan internațional invenția îi este atribuită lui Lewis Edson Waterman. În 1827 el a primit ”Brevetul francez pentru Condei portăreț fără sfârșit”, invenție care a revoluționat domeniul instrumentelor de scris. Spre deosebire de stilourile de până atunci, invenția românului elimina zgârieturile pe care penița le făcea pe hârtie sau scurgerile de cerneală care pătau, în timp ce se asigura un flux continuu de cerneală. Boom!, cum ar spune Andrei Niculae!

Vezi toate momentele cool din #MaratonulLuiNiculae 5

Articole similare

#GHIOZDANULLUINICULAE: 15 lucruri pe care nu le știai despre Bulgaria

Maratonul lui Niculae prin statele membre ale Uniunii Europene continuă astăzi cu.... Bulgaria! Face...

Killa Fonic: “Mai bine să alergi cu 10 lupi decât să te minți cu 1000 de oi pe lângă tine”

În #MaratonulLuiNiculae5, în studioul Virgin Radio Romania,Andrei Niculae l-a întrebat pe Killa Foni...

Cum a ajuns live la Virgin Radio Romania cel mai mare retro party NOSTALGIA - VIDEO

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în #MaratonulluiNiculae5, cel mai mare retro party NOSTALGIA a ...