Manuel Riva anunță că va lansa album nou în februarie – VIDEO

Celebrități, CoolNews
share

Manuel Riva ne-a spus ce va face de sărbători, dar și care îi sunt planurile pentru 2020. El e aproape gata cu the next album și prin februarie cel mai probabil îl va lansa, după cum ne-a spus în direct la Virgin Radio Romania.

DJ-ul Manuel Riva a spus prezent la Maratonul lui Niculae – ediția cu numarul 5 și nu a putut să scape și de testul de cultură generală Wall Of Stars.

Manuel Riva a acceptat toate provocarile lui Andrei Niculae și a strâns punctajul maxim la challange-ul Wall Of Stars, arătând că se descurcă chiar tare bine la capitolul istorie.

Ultima întrebare, ”Cine a inventat stiloul?”, a părut că l-a pus puțin pe ganduri pe Manuel Riva, dar aparent s-a jucat cu noi și a venit rapid cu răspunsul. Cu ajutorul lui Petrache Poenaru al a reușit sa ia toate cele 500 de puncte și ajungă on top of Wall Of Stars.

În caz că nu știai, românul Petrache Poenaru a fost inventatorul stiloului, cu toate că pe plan internațional invenția îi este atribuită lui Lewis Edson Waterman. În 1827 el a primit ”Brevetul francez pentru Condei portăreț fără sfârșit”, invenție care a revoluționat domeniul instrumentelor de scris. Spre deosebire de stilourile de până atunci, invenția românului elimina zgârieturile pe care penița le făcea pe hârtie sau scurgerile de cerneală care pătau, în timp ce se asigura un flux continuu de cerneală. Boom!, cum ar spune Andrei Niculae!

Vezi toate momentele cool din #MaratonulLuiNiculae 5

Articole similare

Andrei Niculae, speaker la conferința internațională RadioDays Europe 2024, din Germania

Andrei Niculae, matinalul de la Breakfast, a fost invitat să participe la conferința internațională ...

Manuel Riva și Eneli lansează single-ul și videoclipul „Strangers to Lovers”

După succesul internațional al single-ului „Mhm Mhm”, Manuel Riva revine la tema să specifică – univ...

Alina Eremia lansează „Cu voce tare”! S-a auzit în premieră la Maratonul lui Niculae

Alina Eremia vine cu o interpretare ca o îmbrățișare în ,,Cu Voce Tare”. Artista recunoscută pentru ...