Confidenţialitate

Manuel Riva anunță că va lansa album nou în februarie – VIDEO

Celebrități, CoolNews
share

Manuel Riva ne-a spus ce va face de sărbători, dar și care îi sunt planurile pentru 2020. El e aproape gata cu the next album și prin februarie cel mai probabil îl va lansa, după cum ne-a spus în direct la Virgin Radio Romania.

DJ-ul Manuel Riva a spus prezent la Maratonul lui Niculae – ediția cu numarul 5 și nu a putut să scape și de testul de cultură generală Wall Of Stars.

Manuel Riva a acceptat toate provocarile lui Andrei Niculae și a strâns punctajul maxim la challange-ul Wall Of Stars, arătând că se descurcă chiar tare bine la capitolul istorie.

Ultima întrebare, ”Cine a inventat stiloul?”, a părut că l-a pus puțin pe ganduri pe Manuel Riva, dar aparent s-a jucat cu noi și a venit rapid cu răspunsul. Cu ajutorul lui Petrache Poenaru al a reușit sa ia toate cele 500 de puncte și ajungă on top of Wall Of Stars.

În caz că nu știai, românul Petrache Poenaru a fost inventatorul stiloului, cu toate că pe plan internațional invenția îi este atribuită lui Lewis Edson Waterman. În 1827 el a primit ”Brevetul francez pentru Condei portăreț fără sfârșit”, invenție care a revoluționat domeniul instrumentelor de scris. Spre deosebire de stilourile de până atunci, invenția românului elimina zgârieturile pe care penița le făcea pe hârtie sau scurgerile de cerneală care pătau, în timp ce se asigura un flux continuu de cerneală. Boom!, cum ar spune Andrei Niculae!

Vezi toate momentele cool din #MaratonulLuiNiculae 5

Articole similare

Tudor Chirilă, Smiley, Manuel Riva - turneu prin liceele din Sectorul 3. Le vor vorbi elevilor despr...

Tudor Chirilă, Smiley, Manuel Riva și alți artiști de succes din România vor prezenta elevilor de li...

Manuel Riva, DJ-ul român care a fost în Billboard, lansează „It Feels Good”, alături de m els...

Manuel Riva și m els formează o echipă demnă de orice festival și lansează „It Feels Good”, o piesă ...

Liviu Teodorescu lansează single-ul „M-ai mințit”, cu un videoclip filmat în Dubai

Liviu Teodorescu a lansat single-ul „M-ai mințit”, pentru care a filmat un videoclip alături de soți...