Manifest pentru sexul feminin Erika Isac – “Macarena”

CoolNews, Muzică
share

Erika Isac devine încet, încet una dintre vocile tinerelor din România și asta nu o spunem noi, ci miile de reacții pe care le generează orice piesă pe care o lansează. În cea mai nouă lansare a sa, “Macarena”, artista vorbește sincer și mega direct atât despre toate stereotipurile care se regăsesc în societatea noastră legate de femei, cât și despre violența la care sunt supuse zilnic mii dintre acestea. Dați un play

Creditele pentru piesă merg către Erika Isac – versuri, Erika Isac, Scuze!, Emanuel Masson – muzică și Scuze! – mix-master și producție.

Versurile piesei “Macarena” au fost scrise de Erika Isac, muzica de Erika Isac, Scuze!, Emanuel Masson și mix-master și producție de Scuze!.

Creditele pentru clipul piesei merg către Sanziana Pantazi & frnk. De producție s-a ocupat echipa Rabbit Studio. Hairstyling-ul a fost asigurat de Hair Aphrodite (@aphrworld ) & Alex Serbanka, iar make-up-ul de Make-up Juldie. Au apărut în clip: Gabriela Burlacu, Savulescu Rossa Maria, Andreea Budu, Laguna Astrid, Dan Ungureanu.

Erika Isac este una dintre cele mai fresh apariții din industria muzicală din România. Finalistă a primului sezon One True Singer, Erika a lansat alături de ADI single-ul „Regreți”, piesă susținută de cele mai importante radiouri din România. Cu o experiență de peste șapte ani în industria muzicală, Erika a participat de-a lungul timpului la mai multe talent show-uri și e pregătită să demonstreze că merită să fie pe cele mai mari scene ale lumii. Erika își construiește și o bază de fani, colaborări precum ,,4 dimineața”, cu Marko Glass, sau ,,Sugar”, cu Theo Rose, fiind bine primite, mai ales în mediul online. De asemenea, Erika a lansat alături de ADI și un material mai complex,  EP-ul “11”, care a fost foarte bine primit pe platformele de socializare. În 2023, Erika a lansat pentru soundtrack-ul oficial al filmului de succes ,,Haita de acțiune”, piesa “Ferrari, alături de Berechet, și piesa ,,Vine Poliția”. Artista a făcut senzație la Urbanist Sessions, unde a prezentat în avanpremieră piesa “Tap Tap”, care a avut mare succes ulterior și pe platformele de socializare. Erika ne-a surprins, de asemenea, cu piesa ,,Femei”, care are aproape 3M de vizualizări deja, dar și cu piesa ,,Tupeista”, care a urcat rapid în trending-ul YouTube datorită videoclipului și a mesajului controversat. Ultimul său single se intitulează ,,Bună rău”.

Articole similare

Erika Isac lansează ,,Femei în Parlament”

După succesul piesei ,,Macarena”, Erika Isac revine cu o nouă piesă cu mesaj puternic - ,,Femei în P...

Erika Isac n-are frică de nimeni - ,,Bună rău”

Hotărâtă să pună industria la punct, Erika Isac spune ce și cum gândește fără filtre și o face impec...

Erika Isac îți dă peste cap playlist-ul cu “Who Is This”

Într-o industrie dominată de bărbați, Erika Isac e artista care demonstrează că femeile își pot face...