Måneskin lansează „MAMMAMIA”. Este primul single lansat după câștigarea Eurovision 2021

CoolNews, Muzică
share

Într-un moment în care au ajuns să rupă toate topurile muzicale din USA, sunt pe coperta Vanity Fair Italia, și au vândut un întreg turneu internațional în două ore, cei patru componenți ai trupei Måneskin și-au făcut timp și au înregistrat un nou single. MAMMAMIA (fără să aibă vreo legătură cu piesa celor de la ABBA) sigur va fi inclusă în setlistul concertelor din 2022 și cu siguranță va urca și ea în topuri.

Dacă ar fi să vorbim de cifre, trebuie să aducem în discuție și Beggin’ , coverul celor de la Måneskin care a fost folosit în peste 354k de videoclipuri pe Tik Tok doar în UK, 9 milioane în toată lumea și a generat 3,7 miliarde de vizualizări ale hastagului #Maneskin.

Foarte mult timp am făcut ceva ce nouă ni se părea mișto, dar oamenii ne-au criticat”, a declarat Damiano David, solistul trupei Måneskin. „Am vrut să pun asta în versuri pentru că se întâmplă foarte des. Poate simți că faci ceva super tare dar oamenii nu te înțeleg și te judecă sau spun chestii urâte despre tine. Am vrut să fac mișto de situația asta”, a adăugat Damiano.

Victoria de Angelis, bassista trupei, a adăugat și ea explicații legate de noua piesă: „Nu am luat-o foarte în serios. E o piesă naivă și nu am mai făcut ceva asemănător înainte. Ne-a venit foarte natural. Am încercat doar să ne distrăm și să ne bucurăm de piesă pentru că a fost scrisă într-un moment în care experimentam tot felul de trăiri”.

Sursa foto: Francis Delacroix

 

Articole similare

BTS & Ed Sheeran, cele mai multe premii la MTV EMA 2021. Vezi aici lista completă a câștigătorilor...

BTS și Ed Sheeran au făcut istorie la MTV EMA 2021, una dintre cele mai importante gale de premiere ...

Cum comentează Måneskin acuzațiile de plagiat

Trupa italiană Måneskin, care a câştigat Eurovision 2021, este într-un nou scandal, după ce a fost a...

Trupa Måneskin e în lumina unui nou scandal

Trupa italiană Måneskin, care a câştigat Eurovisionul luna trecută, este în lumina unui nou scandal....