Confidenţialitate

“Magic in 5”, primul show muzical de creație din România care se desfășoară EXCLUSIV ONLINE

Muzică
share

Magic în 5” este primul talent show muzical de creație din România, care se difuzează exclusiv în online și îi are ca lideri pe Adda, Vanotek și Alex Velea.

Concurenții care vor să fie parte din echipa Addei, lui Alex Velea sau Vanotek trebuie să aibă peste 14 ani, să se filmeze cântând o piesă proprie sau un cover și să se înscrie până pe 30 ianuarie, trimițând înregistrările la adresa de email:  inscrieri@magicin5.com.

Semifinala are loc pe data de 3 februarie în București, unde vor fi aleși cei 3 finaliști care merg mai departe.

Magic în 5” se desfășoară în perioada 10-16 februarie la Borșa, de unde se transmite live timp de 8 ore pe zi întregul proces al unei creații muzicale. Live streaming-ul se face pe canalele de socializare (Facebook & Instagram) ale artiștilor și pe Youtube, dar și pe canalele “Magic in 5”.

Deși aflat abia la prima ediție, “Magic in 5” se diferențiază de celelalte talent show-uri de pe tv prin faptul că nu e doar un concurs de voci. E singurul show creator de identitate muzicală, de unde, în doar 5 zile, participantul pleacă artist complet: cu piesă proprie și videoclip, plus un premiu de 5000 euro și un contract cu Cat Music.

Show-ul este rezultatul unei idei dezvoltate de Andrei Sovan și Adda, care, împreună cu Cătălin Rizea, soțul și managerul Addei, au pus la cale acest talent show muzical de creație. Încântați de proiect, Vanotek și Alex Velea au spus imediat “DA” la propunerea de a deveni lideri de echipa alături de Adda.

Ca să prezinte proiectul Magic In 5, Alex Velea, Adda și Vanotek au fost în studioul Virgin Radio Romania, la Liza și Fereșteanu.

Mai multe detalii pe paginele show-ului:

Articole similare

Vanotek lansează single-ul "Bring Us Back" alături de Joshua Ziggy

Vanotek revine cu un nou single care se numește ”Bring Us Back” și este în colaborare cu Joshua Zigg...

ADDA lansează „Lacrimi”: "M-am inspirat din povestea nebună de dragoste pe care o am cu Cătălin"...

ADDA lansează „Lacrimi”, a opta piesă de pe „Artă, Viață și Iubire”, album ce urmează să fie disponi...

Alex Velea și Mario Fresh, aproape de prima eliminare din Asia Express

Alex Velea și Mario Fresh au fost aproape să plece în această seară din Asia Express. Aceștia au ...
X