Lungmetrajul de succes „Țestoasele Ninja Haosul Mutanților” va fi disponibil pe streaming. Vezi unde îl poți urmări

CoolNews, Filme, NEWS
share

SkyShowtime anunță că lungmetrajul animat de succes Țestoasele Ninja: Haosul Mutanților va fi disponibil pentru vizionare în exclusivitate pe platforma de streaming începând din 9 februarie 2024.

După ce au fost la adăpost de umanitate pentru mulți ani, frații Turtle și-au propus să cucerească inimile newyorkezilor și să fie acceptați, grație curajului lor, ca niște adolescenți normali. Noul lor prieten April O’Neil îi ajută să înfrunte o misterioasă organizație criminală, dar în curând sunt surprinși de o armată de mutanți care se dezlănțuie asupra lor.

Până în prezent, filmul a încasat peste 162 de milioane de dolari în box office-ul mondial și a obținut un scor al criticilor de 96% pe Fresh Rotten Tomatoes.

Oferit de Paramount Pictures și Nickelodeon Movies, Țestoasele Ninja: Haosul Mutanților îi are în distribuție pe Micah Abbey, Shamon Brown Jr., Nicolas Cantu, Brady Noon, Jackie Chan, Ice Cube și mulți alții.

Țestoasele Ninja: Haosul Mutanților este realizat de Point Grey Production, în regia lui Jeff Rowe și a lui Kyler Spears, pe baza unei povești de Brendan O’Brien, Seth Rogen, Evan Goldberg și Jeff Rowe, și a unui scenariu de Seth Rogen, Evan Goldberg, Jeff Rowe, Dan Hernandez și Benji Samit. Plecând de la personajele Țestoasele Ninja create de Peter Laird și Kevin Eastman, filmul este produs de Seth Rogen, Evan Goldberg și James Weaver, iar producătorii executivi sunt Ramsay McBean și Josh Fagen.

Totodată, fanii pot viziona și mai multe episoade din colecția vastă de seriale Țestoasele Ninja Adolescente disponibilă pe SkyShowtime.