Confidenţialitate

LSAC București organizează LAN Party National Edition

CoolNews
share

LSAC București organizează LAN Party National Edition, una dintre cele mai mari competiţii, destinată tuturor studenţilor pasionaţi de tehnologie şi de jocurile video. A 16-a ediţie a evenimentului cuprinde două etape ce se vor desfăşura în Facultatea de Automatică şi Calculatoare din cadrul Universităţii „Politehnica” Bucureşti.

Etapa locală are loc în zilele de 13-14 martie, iar cea naţională va reuni câştigătorii competiţiilor locale din 10 centre universitare din ţară: București, Timișoara, Târgu Mureș, Târgu Jiu, Cluj, Craiova, Ploieşti, Petroşani, Bacău și Iași, în data de 28 martie.

Evenimentul dorește să readucă la viață spiritul competitiv prin participarea la cel puțin un joc pe calculator, Playstation 4 sau XBOX ONE, cum ar fi Mortal Kombat, FIFA 20, Teamfight Tactics, League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, Hearthstone, sau competiții precum Just Dance, Naruto și multe alte surprize.

Înscrierile pentru etapa locală încep din data de 24 februarie. Pentru a afla surprizele pregătite de organizatori și cum puteți lua parte la acest eveniment intrați pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/214894172982739/.