Confidenţialitate

LPF suspendă temporar meciurile echipei Dinamo București

NEWS
share

Liga Profesionistă de Fotbal a suspendat meciurile echipei Dinamo după ce magazinerul clubului “alb-roşu” a fost testat pozitiv cu SARS-CoV-2.

Se așteaptă finalizarea anchetei epidemiologice.

“Liga Profesionistă de Fotbal ţine să informeze că astăzi, 11.06.2020, la ora 10:39, persoana responsabilă cu verificarea respectării prevederilor Ordinului comun al Ministerului Tineretului şi Sportului şi Ministerul Sănătăţii nr. 601/971/2020 din cadrul clubului FC DINAMO 1948 Bucureşti ne-a transmis faptul că o persoană din cadrul clubului a fost depistată pozitiv la cea de a patra testare COVID 19. Având în vedere prevederile legale şi regulamentare este necesară păstrarea anonimatului acestei persoane. Liga Profesionistă de Fotbal va respecta prevederile legale stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului şi Sportului si Ministerul Sănătăţii şi până la finalizarea anchetei epidemiologice în acest caz, va opri desfăşurarea meciurilor care implică clubul FC Dinamo 1948 Bucureşti”, potrivit unui comunicat.

FC Dinamo a confirmat, joi, un caz pozitiv de infectare cu noul coronavirus în cadrul clubului.

“Toţi componenţii lotului dinamovist, membrii staff-ului tehnic şi medical din cadrul echipei noastre, precum şi personalul auxiliar pentru organizarea meciurilor la stadionul din Ştefan cel Mare au efectuat miercuri, 10 iunie 2020, testul Real Time PCR pentru diagnosticarea COVID-19. În urma acestei testări a fost depistat un caz pozitiv, a anunţat medicul Liviu Bătineanu pentru site-ul oficial al clubului, fcdinamo.ro. Medicul dinamovist precizează că persoana depistată pozitiv nu face parte din lotul de jucători sau din conducerea tehnică şi medicală a echipei, fiind izolată în această dimineaţă la stadionul Dinamo”, potrivit unui comunicat al grupării din Șoseaua Ștefan Cel Mare.

Magazinerul clubului Dinamo a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, relatează presa sportivă.

“În această dimineaţă, la ora 9.30, au venit rezultatele unor teste făcute la club şi a fost depistat acest caz, pozitiv, de coronavirus. Respectiva persoană nu face parte din staff-ul echipei şi nu a intrat în contact cu jucătorii. Momentan, nu s-a luat nicio decizie care să schimbe programul formaţiei, o să vedem”, au declarat oficiali ai clubului pentru gsp.ro.

Foto: Dinamo Bucuresti

Articole similare

Dinamo și FCSB se vor întâlni în optimile de finală în Cupa României. Care sunt celelalte meciuri...

Dinamo București - FCSB este "capul de afiș" al optimilor Cupei României la fotbal. Cele două ech...