Confidenţialitate

Lorena Buhnici intervine în scandalul momentului și îi ia apărarea soțului: „Informația a fost scoasă din context”

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Lorena Buhnici a sărit în apărarea soţului său, George, după ce vloggerul a inflamat mediul online cu declaraţii halucinante despre siluetele femeilor care merg la plajă. Revolta internauţilor a făcut-o pe aceasta să reacţioneze, scrie adevarul.ro

Soţia lui George Buhnici a reacţionat, pe Instagram, într-un mod surprinzător, precum George, ambii din postura de victime.

Un interviu în care informaţia clară a fost scoasă din context a dus la „priceperea” unor oameni de a ataca şi de a arăta cu degetul.  

Da, avem un număr mare de obezi (copii şi adolescenţi) în ţara asta şi cineva (soţul meu) a spus-o mai direct… la televizor. Când spun medicii nu mai facem postări în social media şi nici nu mai criticăm.  

De fapt, nici nu auzim! Cât despre ideea de misogin… cred că mulţi nu au aflat definiţia corectă. Las un link către… subiectul corect… ca să puteţi dormi liniştite/liniştiţi la noapte”, a scris Lorena Buhnici, redirecţionând către un text lung scris de soţul ei luni, 18 iulie, ca o justificare a celor spuse, anterior.

 

sursa foto: Facebook

Articole similare

George Buhnici și-a șters clipul despre noile modele Apple, după ce a aflat că Apple a cerut embargo...

George Buhnici este primul YouTuber de pe glob care a făcut un video despre iPhone 12 mini, unul din...