Confidenţialitate

LORA & Shift lansează „Până în Rai”

Muzică
share

Vara continuă să ne aducă surprize muzicale și cele mai hot piese, iar de data aceasta este vorba despre o colaborare pe cât de surprinzatoare, pe atât de dorită. Lora & Shift și-au unit forțele pentru prima dată, s-au jucat cu notele muzicale și s-au aliniat trendurilor în materie de hituri cu piesa “Până în Rai”.

Cu un videoclip ce aduce aminte de verile toride si te trimite direct pe plajele exotice cu palmieri, petreceri nebune și fete sexy, piesa promite să contureze cât se poate de cool zilele de vara și să se alăture celorlalte hituri prezente în topurile românești semnate de Lora: „Cinci” și „Dor să te ador”, în colaborare cu Doddy.

Este o nouă piesă lansată de pe viitorul meu album, “Despre demoni și iertare” și face parte din zona mai luminoasă a albumului, care emana foarte multă bună dispoziție și chef de dans. Mă bucur că am reușit să colaborez cu prietenul meu bun de foarte mulți ani, din Galați, Shift. De mult ne-am dorit o colaborare și iată că avem și piesa perfectă pentru noi. Vreau să le mulțumesc tuturor pentru implicare, dar și prietenilor mei care s-au alăturat nebuniei din videoclip„, declara LORA.

Articole similare

LORA: Ceilalți concurenți de la Asia Express credeau că vorbim foarte urât despre ei, așa că făceau ...

Am vorbit cu LORA despre sezonul în care a fost implicată în Asia Express. Aceasta ne-a povestit ...

LORA: Mi-a plăcut foarte tare prietenia dintre echipele de la Asia Express. În sezonul meu, din păca...

Am vorbit cu LORA, într-un LIVE pe Instagram, despre experiența pe care a avut-o ea în Asia Express ...

"2000 de secunde LIVE" adună 80 de refrene cunoscute - VIDEO

MediaPro Music & Universal Music România au lansat "2000 de secunde LIVE". Proiectul este alcătuit d...