LORA & Shift lansează „Până în Rai”

Muzică
share

Vara continuă să ne aducă surprize muzicale și cele mai hot piese, iar de data aceasta este vorba despre o colaborare pe cât de surprinzatoare, pe atât de dorită. Lora & Shift și-au unit forțele pentru prima dată, s-au jucat cu notele muzicale și s-au aliniat trendurilor în materie de hituri cu piesa “Până în Rai”.

Cu un videoclip ce aduce aminte de verile toride si te trimite direct pe plajele exotice cu palmieri, petreceri nebune și fete sexy, piesa promite să contureze cât se poate de cool zilele de vara și să se alăture celorlalte hituri prezente în topurile românești semnate de Lora: „Cinci” și „Dor să te ador”, în colaborare cu Doddy.

Este o nouă piesă lansată de pe viitorul meu album, “Despre demoni și iertare” și face parte din zona mai luminoasă a albumului, care emana foarte multă bună dispoziție și chef de dans. Mă bucur că am reușit să colaborez cu prietenul meu bun de foarte mulți ani, din Galați, Shift. De mult ne-am dorit o colaborare și iată că avem și piesa perfectă pentru noi. Vreau să le mulțumesc tuturor pentru implicare, dar și prietenilor mei care s-au alăturat nebuniei din videoclip„, declara LORA.

Articole similare

LORA lansează single-ul şi videoclipul „Sentimentul”

De astăzi, sentimentul are o nouă definiţie pe paginile LORA rescrie la început de an povestea celei...

I-am judecat gusturile LOREI alături de Bogdan, Shurubel și Ionuț

Lora a fost în dimineața asta la Virgin Radio România, în matinal, alături de Bogdan, Shurubel și Io...

LORA lansează videoclipul piesei "Fii tu fata"

În urmă cu câteva luni ne-a declarat că „E nebună românca”, însă acum LORA strânge „armada” şi încep...
X