Look-ul sportiv în moda de stradă-Fenomenul treningului urban (P)

CoolNews
share

Design-erii marilor companii sportive acordă astăzi o mare atenţie creării de piese vestimentare şi accesorii sportive, ieşind la rampă cu modele în care se împletesc echilibrat aspectul şi funcţionalitatea. Simplele elemente vestimentare destinate iniţial antrenamentelor sportive, dobândesc valente noi, atât prin specificul design-ului, cât şi prin cel al funcţionalităţii îmbunătăţite. Texturile confortabile şi prientenoase cu pielea, sunt croite şi accesorizate astfel încât să ocupe un loc fruntaş în tendinţele modei urbane.

Treningul, de la antrenament, la evenimente mondene!

Te pregăteşti să mergi la sală sau ai o sesiune de alergare, atunci treningul sau perechea de leggings devin elementele fără de care nu vei putea face faţă antrenamentelor, oferindu-ţi libertate de mişcare, siguranţă, confort termic şi o bună ventilaţie la nivelul pielii.

Cu toate acestea, accesând https://www.sinsay.com/ro/ro/femei/imbracaminte/pantaloni-si-colanti/sport ai posibilitatea de a descoperi acele modele de pantaloni de trening sau leggings cărora le vei putea trasa noi destinaţii stilistice, incluzându-le în unele dintre cele mai surprinzătoare ţinute urbane. Vei participa la o petrecere în aer liber, mergi la un picnic sau copilul tău are o serbare, participi la o lansare de produse organizată în aer liber sau te pregăteşti să iei parte la o strângere de fonduri, atunci trebuie să ştii că perechea preferată de pantaloni de trening poate deveni piesa centrală a outfit-ului tău, dacă nu există etichetă și codul vestimentar nu este unul impus.

Ţinute lejere, practice şi în tendinţe

Îţi place să îţi creezi outfit-uri care să te ajute să îţi exprimi personalitatea, atunci îndrăzneşte şi fă combinaţii surprinzătoare. Poartă o pereche de pantaloni largi, albi de trening, cu un top colorat, o pereche de sneakers în aceeaşi tonalitate, completând totul cu un sacou larg din in. Vei obţine un look urban-casual foarte non-conformist, gata să facă faţă oricăror provocări stilistice. Îţi place să ieşi din tipare, atunci alege să combini piesele vestimentare simple, cu perechea de pantaloni de trening.

Poţi purta o maletă neagră, împreună cu o pereche de pantaloni de trening în tonalităţi închise, completând întreaga ţinută cu un palon trei-sferturi din stofă şi cu o pereche de ghete din piele. Adaugă o geantă shopper, ochelarii de soare şi o eşarfă ataşată degajat la gât. Poţi fii şi mai îndrăzneaţă, purtând o pereche de pantofi cu platformă, împreună cu pantalonii sport cu manşetă în partea de jos, o cămaşă lungă şi o vestă scurtă din blană. Obţii un outfit non-conformist, specific abordării effortless, caracterizată de împletirea dintre diferite tipuri de texturi şi a cât mai multor abordări stilistice.

Cum îţi alegi pantalonii de trening?

Având în vedere faptul că piaţa de specialitate te întâmpină cu o paletă foarte variată de piese vestimentare sportive, vei putea întotdeauna să descoperi pantalonii de trening care te vor avantaja. Dacă vrei pantaloni sport pe care să îi porţi în timpul antrenamentelor, sunt indicate modelele cât mai strâmte, astfel încât să nu afecteze execuţia mişcărilor. Atunci când vizezi doar ţinutele urbane, creativitatea ta se poate desfăşura, alegând să combini croieli largi, culori energice, accesorii şi elemente inedite tocmai pentru a putea obţine acel look îndrăzneţ de care ai nevoie pentru a ieşi în evidenţă. Astfel, atât de confortabilul trening, poate deveni vedeta ţinutelor tale, chiar şi în cele mai surprinzătoare contexte, noile tendinţe permiţând combinaţii surprinzătoare, cu orice tip de piesă vestimentară şi accesorii.