Liviu Teodorescu lansează single-ul „M-ai mințit”, cu un videoclip filmat în Dubai

CoolNews, Muzică
share

Liviu Teodorescu a lansat single-ul „M-ai mințit”, pentru care a filmat un videoclip alături de soția lui, Iulia, în unele dintre cele mai spectaculoase locații din Dubai. Melodia „M-ai mințit” este compusă de către Liviu Teodorescu, iar producția a fost realizată de către George Emanuel Călin.

Sunt deja la a treia colaborare cu Manuel Riva pe partea de producție și cred că piesa „M-ai mințit” este unică. Clipul este filmat de Trandafilm și Alex Mureșan, în Dubai, în niște locații superbe. Am fost în deșert, dar avem și cadre de la înălțime, cu zgârie-nori. Sound-ul piesei este foarte fresh și sper să va prindă!”, a declarat Liviu Teodorescu.

Liviu Teodorescu și Iulia au îmbinat utilul cu plăcutul, iar la începutul lunii septembrie au ajuns în Dubai pentru o vacanță, care s-a concretizat și în realizarea videoclipului, pentru care Liviu a filmat cu Ionuț Trandafir și Alexandru Mureșan. Filmările au avut loc în Dubai, la The View At The Palm (Nakheel), situat la etajul 52 al iconicului Palm Tower, oferind o vedere panoramică, 360 de grade a Palm Jumeirah, Arabian Gulf și mult peste; la EMAAR Dubai Sky Views: Sky Views Slide, Sky Views Observatory & Sky Views Edge Walk, locul de unde poți admira Downtown Dubai de la 220 metri, poți alunecă pe un tobogan de sticlă situat la aceeași înălțime sau poți avea experiență unică a mersului pe o margine exterioară situată la etajul 53, la Al Qudra Dubai Deșert în Câmpul Orient Tours, de unde experiența răsăritului nu poate fi egalată; la AURA SKYPOOL, cea mai înalta piscină infinită 360 de grade din lume, situată la 200 de metri în aer cu o panorama incredibilă a orizontului Dubaiului, a Palm Jumeirah și Arabian Gulf.

Liviu Teodorescu este una dintre cele mai bune voci masculine din România, piesele lui au milioane de vizualizări pe YouTube, iar contul lui de Instagram numără peste 740 mii de urmăritori. Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția în cadrul emisiunii concurs „Vocea României”. De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. „Fanele”, „Ești Piesă”, “Obsesie”, “Lista de Păcate” sau „Ascultă” sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube. În 2020, Liviu Teodorescu a lansat numeroase piese precum “Mulțumesc”, melodie ce a făcut furori și a fost prezența în top 10 pe TV & Radio și care face parte din LiTE Moments volumul 3, “Mi-ai pus ceva în pahar”, “Unde îți zboară gândul”, “Cerule” feat. BRUJA și “Sar pe noi” feat. Dorian Popa. În 2021, Liviu a colaborat cu JO pentru single-ul “Fluturii” și cu Manuel Riva pentru piesă „Muzele”, printre alte proiecte și colaborări. Anul acesta, Liviu Teodorescu a lansat piesele „Mi-am pierdut răbdarea”, „Am nevoie de ține” și „Tot eu”, iar în vară a lansat proiectul LiTe Moments, volumul al cincilea.

Articole similare

Alexandra Stan lansează noul single „Dancing in Marbella” în colaborare cu Sasha Lopez și Manuel Riv...

Alexandra Stan, una dintre cele mai apreciate artiste din România, a lansat astăzi single-ul „Dancin...

JO și Liviu Teodorescu au găsit „Cel mai scurt drum” spre inimile fanilor

După ce am simțit „Fluturii" în stomac și i-am văzut în nenumărate ipostaze inedite în celebra emisi...

Liviu Teodorescu a lansat single-ul “Indiferența”

Liviu Teodorescu scoate din cuptor un nou viitor hit, "Indiferența", pe care l-a creat în studio anu...