Confidenţialitate

Liviu Teodorescu lansează ”Scris în stele”, ultima piesă a proiectului #LiTEmoments

Muzică
share

Noua piesă lansată vineri de Liviu Teodorescu este ultima a proiectului #LiTEmoments, o colecție de patru piese care au evidențiat trăiri bazate la început pe un orgoliu puternic și pe mirajul unei iubiri care ajunge la final, iar bărbatul a rămas doar cu amintirile relației.

Piesele anterioare lansate în sezonul doi #LiTEmoments au fost filmate în același cadru și transpun pe cine le ascultă într-o călătorie prin care artistul își deschide sufletul.

„«Scris în stele» este despre destin și despre modul în care acesta se mulează în funcție de deciziile noastre. E vorba despre o relație veche care ajunge să-ți domine gândurile din prezent. Cred în ideea de suflete pereche care se atrag chiar dacă viața ori destinul le poartă pe drumuri diferite. Din aceste gânduri au pornit și versurile melodiei: «Dacă stă scris în stele să nu ne mai iubim, dă mâna și hai la ele, să le certăm puțin»”, a mărturisit Liviu Teodorescu.

Piesele „Unele întrebări”, „Prefă-te”, „Gândul meu” și „Nu e treaba mea” au reușit să strângă peste 18 milioane de vizualizări pe canalul de Youtube a lui Liviu Teodorescu, acesta fiind si unul dintre motivele care l-au motivat să continue povestea cu un nou sezon.

Articole similare

Liviu Teodorescu lanseaza a treia piesa din LiTE Moments vol. 3 – “Ce te faci?”

Liviu Teodorescu lanseaza piesa “Ce te faci?”, a treia piesa din LiTE Moments vol.3. Dupa primele do...

Liviu Teodorescu lansează a doua piesă din LiTE Moments vol. 3 - "Lacrimile"

Liviu Teodorescu a inceput de curand seria a treia din LiTE Moments cu piesa "Multumesc", iar acum, ...

Liviu Teodorescu si Antonio Pican lansează "Ma ia cu inima" în direct la Liza Sabău și Gabriel Fereș...

Liviu Teodorescu face echipa cu Antonio Pican si ne povestesc in prima piesa lansata impreuna de la ...