Liviu Teodorescu lansează ”Scris în stele”, ultima piesă a proiectului #LiTEmoments

Muzică
share

Noua piesă lansată vineri de Liviu Teodorescu este ultima a proiectului #LiTEmoments, o colecție de patru piese care au evidențiat trăiri bazate la început pe un orgoliu puternic și pe mirajul unei iubiri care ajunge la final, iar bărbatul a rămas doar cu amintirile relației.

Piesele anterioare lansate în sezonul doi #LiTEmoments au fost filmate în același cadru și transpun pe cine le ascultă într-o călătorie prin care artistul își deschide sufletul.

„«Scris în stele» este despre destin și despre modul în care acesta se mulează în funcție de deciziile noastre. E vorba despre o relație veche care ajunge să-ți domine gândurile din prezent. Cred în ideea de suflete pereche care se atrag chiar dacă viața ori destinul le poartă pe drumuri diferite. Din aceste gânduri au pornit și versurile melodiei: «Dacă stă scris în stele să nu ne mai iubim, dă mâna și hai la ele, să le certăm puțin»”, a mărturisit Liviu Teodorescu.

Piesele „Unele întrebări”, „Prefă-te”, „Gândul meu” și „Nu e treaba mea” au reușit să strângă peste 18 milioane de vizualizări pe canalul de Youtube a lui Liviu Teodorescu, acesta fiind si unul dintre motivele care l-au motivat să continue povestea cu un nou sezon.

Articole similare

Trec vedetele de la noi Testul de Cetățenie CEL MAI ROMÂN ROMÂN? - VIDEO

La 100 de ani de România, căutăm CEL MAI ROMÂN ROMÂN într-un concurs în care tu te alegi cu bani pe ...

Liviu Teodorescu i-a răspuns întrebărilor lui Andrei Niculae

La ora 19:00, Liviu Teodorescu a venit în studioul Virgin Radio România, în Maratonul lui Niculae 3!...

Începe Maratonul lui Niculae #3

Vineri,de la 13:00, Maratonul lui Niculae revine cu a treia ediție, de data aceasta de 12 ore. Vo...
X