Liviu Teodorescu, fericit să devină tătic. Artistul a publicat primele imagini cu burtica de gravidă a soției

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Liviu Teodorescu este în culmea fericirii. Cântărețul se pregătește să devină tată pentru prima oară după o relație de 10 ani cu soția sa, iar de curând, acesta a publicat și primele imagini cu burtica de gravidă a partenerei sale, scrie stirileprotv.ro

Conform spuselor artistului, soția sa este însărcinată în patru luni. Vestea a fost dată de curând de Liviu Teodorescu, după ce atat el, cât și Iulia c s-au asigurat că totul decurge cum trebuie cu sarcina. La câteva zile după, cântărețul a publicat și o filmare cu viitoarea mămică în care i se observa burtica.

 

„De ce nu pui filmulețul și la tine? Vrei să nu știe lumea că ești într-o relație? Vrei să te dai încă singurică. Voi n-aveți idee cât m-am abținut să nu zic într-un fel sau altul, dar am vrut să ținem secret până vedem că totul este în regulă. De acum numai așa te filmez”, i-a spus Liviu Teodorescu soției sale.

Vestea că va deveni tată a venit ca o surpriză pentru Liviu Teodorescu. Soția sa, Iulia i-a pregătit un cadou în care se afla o pereche de adidași de copil și un bilețel pe care scria „Bună, Tati!, Te rog să îi ții tu până ne vedem. Eu și mami te iubim”.

La vederea mesajului de pe bilet, artistul a izbucnit în lacrimi și mai mult, a publicat  pe Instagram un mesaj emoționant, dar și ecografia bebelușului:

 

„Azi, sunt cel mai fericit om din lume. Acest Azi a fost acum 4 luni, când am aflat că vom fi 3. 2 oameni care se iubesc, mai aduc pe lume 1 suflet. Este copleșitor sentimentul, nu poate fi descris. Filmulețul este făcut de @iulialu , care a vrut să mă anunțe într-un fel pe care să nu-l uit toată viața. Suntem fericiți”, a fost mesajul emoționant care a însoțit videoclipul.

Articole similare

Liviu Teodorescu lansează single-ul "Mă arunc". Piesa s-a auzit în premieră la Maratonul lui Niculae...

În timp ce melodia "Mi Loca", alături de Steve Ant, ocupă primele locuri în topurile muzicale și a f...

Steve Ant și Liviu Teodorescu lansează single-ul "Mi Loca"

Artistul de origine greacă, Steve Ant, și Liviu Teodorescu prelungesc vara cu o melodie perfectă pen...

Dorian Popa și Liviu Teodorescu lansează videoclipul piesei "Da"

După hiturile "Fanele" și "Sar pe noi", cu milioane de vizualizări pe YouTube, Dorian Popa și Liviu ...