Advertisement
Advertisement

Linkin Park îl comemorează pe Chester Bennington

Celebrități, CoolNews
share

Trupa Linkin Park a anunțat că pregătește un eveniment de comemorare dedicat lui Chester, solistul formației care s-a sinucis pe 20 iulie.

Cei cinci membri ai formației au făcut anunțul pe Facebook și spun că evenimentul va fi public și va fi organizat la Los Angeles.

 

”Voiam doar să mulţumim tuturor fanilor din lume pentru incredibila dragoste pe care ne-au arătat-o şi care ne-au îmbărbătat în aceste vremuri incredibil de dificile. Suntem recunoscători pentru toată susţinerea voastră în timp ce ne vindecăm şi construim un viitor pentru Linkin Park. Lucrăm la un eveniment public special în Los Angeles pentru a onora memoria lui Chester şi vă vom oferi curând mai multe detalii”, este mesajul trupei Linkin Park, publicat pe pagina de Facebook a formaţiei.

Chester Bennington s-a născut pe 20 martie 1976. El a fost solistul trupei nu metal Linkin Park şi a înfiinţat, în 2005, grupul post grunge Dead By Sunrise.

Bennington a fost găsit spânzurat, pe 20 iulie, la locuinţa sa din Los Angeles, în ziua în care prietenul său Chris Cornell, liderul trupei Soundgarden, ar fi împlinit 53 de ani.

Chester Bennington s-a alăturat formaţiei Linkin Park în 1999. Albumul de debut ”Hybrid Theory” (2000) a fost încununat de succes, primind discuri de platină în numeroase ţări. El a fost urmat de ”Meteora” (2003), însă odată cu ”Minutes to Midnight” (2007) popularitatea formaţiei a scăzut. Cel mai recent material de studio al trupei, ”One More Light”, a fost lansat în 2017, iar formaţia urma să înceapă luna aceasta un turneu în SUA. În 2012, Linkin Park a concertat şi la Bucureşti, în turneul de promovare a albumului ”A Thousand Suns” (2010). Cele şapte discuri ale formaţiei au fost vândute în peste 70 de milioane de copii în întreaga lume. Formaţia a fost recompensată cu două premii Grammy.

Articole similare

Mike Shinoda de la Linkin Park, tribut emoționant pentru Chester Bennington

Prezent la Festivalul din Reading, în fața a zeci de mii de oameni, Mike Shinoda a realizat un momen...

Google ne spune care au fost cele mai căutate celebrități, albume și filme în 2017 - VIDEO

In industra muzicală și a filmului, anul 2017 a fost un rollercoaster. Am fost martorii unor drame ș...

7 poze cu celebrități, realizate chiar înainte de moartea lor

Pozele următoare sunt cunoscute drept ultimele în care apar celebritățile înainte de moartea lor. D...