Confidenţialitate

Lentile Blur colaboreaza cu Bvcovia si Marko Glass pentru track-ul „Sange latin”

CoolNews, Muzică
share

Trei dintre cei mai cunoscuti artisti trap din Romania, Lentile Blur, Bvcovia si Marko Glass, lanseaza melodia „Sange Latin”.

Lansata de catre Universal Music Romania, alaturi de Mattman Music, piesa „Sange latin” este compusa de catre cei artisti, alaturi de Just A Gemeni, care a produs track-ul.

Cu versuri motivationale, inspirate din realitatea inconjuratoare, „Sange latin” aduce in discutie un mesaj important pentru orice generatie, faptul ca trebuie sa muncesti pentru a-ti atinge obiectivele si ca nu trebuie sa te doboare aspectele negative ce pot interveni in parcursul tau.

Lentile Blur a mai colaborat cu Bvcovia pentru piesa „9”, pe care au lansat-o in urma cu un an, pentru track-ul „Am o pastila”, publicata in urma cu trei ani sau pentru piesa „La Vida Loca”, de acum patru ani. Bvcovia si Marko Glass au un istoric de foarte multe piese lansate impreuna, precum „Bifat”, „Praf”, „Cadou”, „Dior”, „Ride”, „Vibe” sau „Toata lumea”.

Marko Glass și Bvcovia sunt prieteni de multa vreme si ambii fac muzica de mici si se lasa dusi de vibe, si dupa cum spun si ei „vibe-ul dicteaza piesa, ritmul si creativitatea”.

Articole similare

Bitză și Bvcovia te înțeleg atunci când simți „Dor de casă”

Bitză și Bvcovia lansează „Dor de casă”, o piesă care s-a născut tocmai dintr-un dor profund, de la ...

Matteo și gașca lui de artiști ne-au colindat la Virgin Radio Romania Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Golani lansează noul videoclip “Străzile” alături de Marko Glass și Bvcovia

Golani revin în forță cu o nouă piesă și cu un nou videoclip. Vorbim aici de piesa “Străzile” în col...