Confidenţialitate

Las Olas lansează remake-ul celebrului hit ”Blue”, de la Eiffel 65 – VIDEO

Muzică
share

„I’m blue, da ba dee da ba di!” – versuri imposibil de uitat din hitul „Blue”, lansat de către Eiffel 65 în 1999. Săptămâna asta, Las Olas a căutat să readucă în memoria noastră refrenul „I’m blue, da ba dee da ba di!” și a lansat remake-ul, unul care se remarcă prin beat-urile dance și sound-ul fresh, dar și prin videoclipul plin de culoare.

Duo-ul Las Olas a lansat remake-uri ale unora dintre cele mai iubite melodii din lume, precum „Ready or Not”, „Jolene”, „Roses”, „I’m every woman”, „I Will Survive”, „Missing”, „Deep End”, „Bleeding Love”, „Killing me Softly”, „Wicked game”, „Tom’s Diner”, „In The End”, „Diablo” și „Disfruto”, dar și producții proprii precum „One more shot”, „Angel”, „Magical” și „Don’t Cry”.

Format din DJ Sava și MD DJ, Las Olas este un proiect muzical ce promite multe, mai ales că ambii artiști au un background colosal în industria muzicală.

DJ Sava a colaborat cu nume precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes și Ioana Ignat, iar de-a lungul timpului a lansat hituri care au generat sute de milioane de vizualizări pe YouTube și care au cucerit atât publicul din România, cât și de peste hotare.

Articole similare

Colaborare în premieră: DJ SAVA și RUBY lansează „Maria”

DJ SAVA și RUBY colaborează pentru prima dată și lansează „Maria”, o piesă fresh, cu beat-uri dance ...

DJ SAVA și Connect-R colaborează din nou și lansează „Jamaica”

După ce au lansat hituri precum „Sunshine" și „Lele Song", DJ SAVA și Connect-R colaborează din nou,...

DJ SAVA începe 2022 cu un nou single: „Shisha”

Pasiune, dans și o poveste misterioasă desprinsă parcă dintr-un basm: acestea sunt doar câteva cuvin...